Гості біля українського дому

14 липня 2012, 17:08
Власник сторінки
0
303

Гостинність українців

… «Ну, слава Богу! Бо я вже думала, що у зв’язку із прийняттям «мовного» закону ви вороже ставитеся до всіх росіян»,- з полегшенням вигукнула Юля з Мурманська.

Юля приїхала в Україну відвідати родичів і подругу на Рівенщині- звідки, власне, її тато. До нас вона підійшла чисто з цікавості, прогулюючись з подругою по, ще сонному, Києву. Слово за слово- розв’язалася розмова, а далі музика—спочатку російська, а згодом—мелодійна, ніжна українська пісня. Завершили пісенну імпрезу виконанням державного гімну України. Подруга Юлії- рівенчанка співала разом з нами, поклавши руку на серце, а щодо самої Юлі—то в її очах вбачалася гордість, що її коріння тут…

«Передаш там, що ми не фашисти»,- хтось пожартував… «Я у вас вірю! У  вас все вийде!»,- підбадьорила Юля.

Наостанок на руку гості повязали синьо-жовту стрічку і зробили спільне фото (доречі, на фотокамеру дівчат, які пообіцяли скинути через інтернет- так, так- ми, навіть, встигли обмінятися «екаунтом» на фейсбуці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.