Продовження історії з виключенням з партії декількох голів місцевих організацій

15 липня 2012, 19:39
Власник сторінки
0
352

Прийшов понеділок... Остудились гарячі голови, що збирались їхать до Рівного, Києва і "бастувать", "добиватись правди" і т.д. Прийшли питання - "А що я зміню?", " А хто мене послухає?"

Добиватись правди виявляється марудною справою. Навіть, якщо ти на всі 100% впевнений в своїй правоті - довести її комусь важко. А особливо,  якщо  цей хтось навіть не цікавиться твоєю правдою. Ну і що,  що затикнули роти якимось там 6 керівникам місцевих організацій фронту змін і вигнали їх з партії. Тема виявляється НІКОМУ не цікава . Всі все знають (точніш розуміють це)  і це в межах норми. Але норма якась у нас схиблена. Хвора у нас норма!  Нікого не хвилює деспотизм і закритість ДЕМОКРАТИЧНОЇ опозиції ... Хворіємо ми, панове.  Нам все по барабану.
Да і навіщо добиватись тієї правди... Тра ставать в колону і кричати "адабрямс"! Кричати кому скажуть. Вони ж  всьо знають і в курсі як тра . Голубим, червоним, помаранчевим - ВСЕ ОДНО! Методи одні і ті ж самі.  Судіть по справам їхнім!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.