Литвинівці штурмують шлунки виборців

19 липня 2012, 12:21
Власник сторінки
0
732

Під вражаючим новизною гаслом – "З народом та для народу" брати Петро та Микола Юрчишини почали "передвиборчу кампанію" у 13 виборчому окрузі.

Чому у лапках? Та тому, що "агітація" ведеться опробованими гречкодавами методами – безпосереднім підкупом виборців. 


Депутат Вінницької обласної ради від Народної партії Литвина Микола та його брат – депутат Хмільницької районної ради від тієї ж партії Петро Юрчишин вирішили добитися перемоги на окрузі, пропонуючи "продегустувати нашу молочну продукцію та висловити свою думку". Щоб роздача сирів та масла не виглядала прямим підкупом, до продуктового набору додається "анкета споживача", у якій рекомендується висловити свої зауваження і пропозиції.

1342694266_857

1342694285_111 

 1342694294_861

1342694302_415

1342694312_876 

А тепер увага, заповнені анкети, люди можуть заносити в районну та сільську раду.

От до чого не допер Черновецький. У пакетики з гречкою додавати листівку: "Телефонуйте і розповідайте про якість продуктів".

Підкуп? Та ще й який. Звичайнісінький. У підручники з виборчого права можна заносити.

Єдине зауваження – знежирене молоко, яке входить до продуктового набору, дають, зазвичай, худобі. Людям його вживати не рекомендують.

Тож пропонуємо братам Юрчишиним замислитися над якісною складовою своєї "агітаційної кампанії".

Інакше – люди не зрозуміють.


"Свобода Слова в Україні"



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Юрчишин,мажоритарный округ,кандидат в депутати,Вінницька область,Вінниця,Вибори народних депутатів України,Козятин,Хмільник,Петро Юрчишин,підкуп виборців,вибори і референдуми,Володимир Литвин,Калиніва,Микола Юрчишин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.