Тест виборцю

23 липня 2012, 12:09
Власник сторінки
0
354
Тест виборцю

Питання залишаються відкритим: ”Чи пройдуть “засланці” по мажоритарним округам?..."

Повернення до “нової-старої” змішаної системи виборів, повинно дозволити місцевим жителям отримати своїх представників в Верховній Раді, які сприятимуть вирішенню проблем територіальних громад. Також вона принесла передбачуваний результат — вихід з партій невдоволених однопартійців, які не згідні з кандидатурою претиндента, ті ,хто не попав у список, чи не був “обраний” кандидатом по мажоритарному окрузі.
Сьогодні багато можна прочитати про масовий вихід з “Партії Регіонів”, “Фронту Змін” та “Батьківщини”.
Частина округів вже роздана “регіональним” чиновникам, які проведуть кампанії з допомогою адмінресурса, а інша, розкуплена провладними та опозиційними “кандидатами-парашютистами”, які готові залишити на окрузі 2-3 млн. у.о. для агітаційної роботи, купівлі голосів та роздачі “цукерок”.
Питання залишаються відкритим: ”Чи пройдуть “засланці” по мажоритарним округам? Чи будуть свідомі виборці? Чи пройдуть "мажоритарний" іспит?”
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.