СПУ не соромиться звертатися по допомогу до українців

23 липня 2012, 14:05
Власник сторінки
0
526

Вітаю всіх інтернет-соціалістів, наших прибічників і особливо – наших опонентів.

Перший запис у блозі почну з подяки «Українській правді». Кращого старту передвиборчої кампанії годі й бажати. Ми навіть не сподівалися, що наш заклик про співпрацю набуде такого поширення. Щоправда журналісти УП розповсюдили його у притаманний їм дуже специфічний спосіб, трохи викрививши факти. Але це навіть краще, оскільки одразу збільшило інтерес до СПУ і дозволило почати діалог з суспільством.

Для журналістів УП та тих українців, які впустили події кількамісячної давності, розповім: 28 квітня цього року на з‘їзді СПУ відбулася зміна керівництва. То ж прив‘язувати соцпартію лише до пана Мороза – трошки помилково. Олександр Олександрович, безперечно залишився з нами. Він готовий працювати, готовий визнати і виправити певні помилки через конкретні справи та досягнення. 

Що ж до нового керівництва СПУ, то можу сміливо сказати: у нас є те, чого немає в жодного з наших опонентів. Свіжі люди, незаплямовані провальною та антинародною політикою, яка провадилась в Україні останні 20 років. При цьому в нас достатньо досвіду партійного будівництва та керування державними процесами, щоб показати конкретні позитивні результати. 

Ви втомилися від набридливих політиканів, які під різними гаслами роблять одне й те саме – качають гроші з України? Приєднуйтесь до нас. Ми не жадібні і готові ділитися владою, якщо побачимо, що ви налаштовані розбудовувати країну, а не смоктати з неї соки. Не маєте можливості працювати в партії – підтримайте нас грошима чи своїм голосом на виборах. Саме це ми кажемо у своєму відкритому листі до всіх, хто небайдужий до принципів демократичного соціалізму, підтримує нашу програму і цінує власну гідність. 

Ми не соромимося формувати передвиборчий бюджет, збираючи добровільні внески. Так само роблять партії у цивілізованих країнах. Ми не міняємо свою програму на гроші, не продаємо власних принципів. Ми налаштовані працювати довго і серйозно, незалежно від результатів виборів.  

 

Для всіх, хто зацікавлений, отримувати інформацію від Соціалістичної Партії України, додам у перший запис адреси сторінок у Facebook та вКонтакте, а таком мій особистий Twitter:

 вКонтакте:
vk.com/social_party_ua

 Facebook:
facebook.com/social.party.ua

 TwitterPetro_Ustenko  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: СПУ,ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.