Одобрямс?

26 липня 2012, 12:33
Власник сторінки
манагер
0
406

Не можу і не хочу пройти мимо повного одобрямсу висуненню Анатолія Конькова на посаду голови ФФУ...

Не можу і не хочу пройти мимо повного одобрямсу висуненню Анатолія Конькова на посаду голови ФФУ та цькуванню мого колеги журналіста Артема Франкова збоку Хмельницької, а тепер і Івано-Франківської федерацій футболу. Як кажуть, «Совдепія рулить».  Відразу зазначу, що доволі критично відношуся до постаті Артема, як особистості. Знадто різкі та безапеляційні бувають його заяви, статті та коментарі. Та з іншої сторони не можна заперечувати того факту, що Франков дуже талановитий журналіст. Про це свідчить хоча б той факт, що ще за життя Валерія Васильовича Лобановського Артем входив в те вузьке коло обраних представників мас-медіа, які мали доступ до тіла метра. А це погодьтесь багато про що свідчить, адже будь-кого Лобановський до себе не підпустив би. Ніколи не забуду відео на якому в Мілані перед товариським матчем Динамо і россо-нері в першому сезоні після від’їзду Щевченка на Апеніни на тренерській лавці сидять Валерій Васильович, Андрій ( як модно зараз писати Миколайович) і Артем Франков.

 Я не хочу обговорювати кандидатуру Анатолія Конькова, як кандидата на посаду президента ФФУ.  Хочу сказати про інше. Те, як його зараз нав’язують футбольній громадськості, постійно тикаючи і всуваючи куди треба і не треба особисто мене обурює. Це шо за цирк, хочеться запитати? Я не є ні прихильниклом, ні противником жодної з ФПГ, які узурпували владу в нашому футболі. Ні Прівєта, ні СКМ, ні Сурків. Я – за футбол. За футбол в його чистому вигляді. Але на жаль він вже ніколи таким не буде. Адже вже давно став бізнесом, а бізнес – це політика.

 Стосовно критичних заяв чиновників ІФФФ хочеться зазначити, що краще б вони займалися виконанням своїх безпосередніх обов’язків, а не строчили цидули з анафемами неугодним режиму людям. Дожилися, в області жодного професійного клубу, головний стадіон регіону роздерибанений за безпосередньої участі голови ІФФФ, а вони хлопають вухами і кивають головами на принизливій прес-конференції Шевченка та пишуть гнівні листи на адресу людей, які комусь неугодні.

 Я задаю питання: кому потрібна така обласна федерація футболу і сам же даю на нього відповідь – її працівникам. І нікому більше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.