"Ударівець" Березюк: Ми повинні постійно підтримувати постраждалих у Скнилові

27 липня 2012, 15:43
Власник сторінки
Економіст, менеджер.
0
567

Сьогодні з самого ранку в церквах і храмах Львова звучать поминальні молитви і літургії. Разом з тисячами моїх земляків низько схиляю голову в знак пам'яті та поваги за загиблими.

Сьогодні дуже сумний день. Рівно 10 років тому на Скнилівському аеродромі під час показових польотів поблизу глядацьких трибун впав і вибухнув військовий літак. Загинули 77 людей, ще понад 200 отримали поранення.

Мене не було в той час на летовищі - приїхав трохи пізніше. Те, що побачив, вразило до глибини душі. І я добре пам'ятаю, яким болем відгукнулася в серцях мешканців Львівщини, всіх громадян нашої країни ця страшна трагедія. Всі ми співпереживали так, як це може робити тільки зріла нація.

Із самого ранку в церквах і храмах Львова звучать поминальні молитви і літургії. Разом з тисячами моїх земляків низько схиляю голову в знак пам'яті та поваги за загиблими.

Хотів би також висловити підтримку рідним і близьким загиблих. Ми пам'ятаємо і сумуємо! Тримайтеся!  Ми з вами!

Звертаюся до влади всіх рівнів: ніколи не забувайте підтримувати тих, хто пережив цю жахливу трагедію, родичів і близьких загиблих. Серед них чимало тих, хто завжди буде мати потребу в нашій турботі й увазі. Держава не повинна шкодувати для цього коштів.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.