Політичні повії.

31 липня 2012, 10:01
Власник сторінки
0
308

От вже й з’явилися перші шури яка тікають з корабля, що тоне.

Передвиборча метушня знову змусила наший урядовців зняти маски і показати їх справжнє єство.

Боячись втратити владу вони метушаться, як щури в замкнутій клітці де їжі на всіх не вистачає і бігають від одного господаря до іншого, дуже швидко міняючи орієнтацію в надії на те що  їм щось перепаде.

 

Недавно на партійних зборах Балога і Литвин з своїми партіями заявили, що на вибори підуть під маркою Нашої України по мажоритарному списку.

 

 

Спікер Литвин і міністр Балога перші вирішили перебігти на іншу сторну,і роблять вони це не вперше коли до влади прийшли помаранчеві вони, як собачки служили їм бо отримували подачки вдаючи з себе надзвичайно відданих слуг, мінялася і їх ідеологія, і в чинки пристосовувались до нової влади, а коли те скінчилося вони швидко переметнулися до іншого господаря і, як бездумні раби виконували  їх вказівки.    Боячись при цьому твердо пристати не той чи інший бік.

 

Особливо Литвин який так і не зміг визначитись, що йому робити, надзвичайно безвідповідальна  і боягузлива особа, як тільки проводилося голосування за якийсь  неоднозначний закон так в нього відразу зявлялися справи то він з народом зустрічається, то він хворий, а віддуватися змушував за себе Мартинюка,  робив все що йому казала,  а потім такий, а що я нічо я не при справах то без мене робилося ,так було і законом про мову який він потім так критикував не хотів підписувати тут і вирішили його позбутися і він в паніці вирішив знову метнутися до помаранчевих. При цьому він все ще намагається прислужитися Регіонам в надії що його помилують. Скликав по їх команді ВР ,щоб вони вже остаточно змогли розібратися з мовним законом

                                                                         

Коли до влади прийшли Регіони вони прислужували їм взамін на щось. Забували  все що до цього казали робили, свідомість підлаштовувалась під іншого господаря. Риси  справжніх щурів які тільки те і знають робити, що цілувати дупу комусь задовольняючись недоїдками з їхнього столу.

 

 Думали що можна бігати від одного господаря до іншого і ніхто цього не помітить, не згадає. Але не так сталося як гадалося. Нікому не потрібні повії, які за копійки тебе продадуть. От іх вирішили замінити на людей більш надійних . Так що їх час потихеньку підходить до кінця.

 

Ну а Балога то взагалі щур 100% спочатку з Ющенком такі друзі такий патріот,так боровся за інтереси України, а потім раз  і він вже з регіонами на виборах підтримує їх, а про свої слова і вчинки він забув, ніби нічого і не було. Треба бути надзвичайно підлою людиною без всяких моральний принципів, щоб могти отак крутитися і бігати то в один бік, то в інший. Чому він, як людина, яка нібито так дбає про національні інтереси, про інтереси своїх земляків не виступив проти мовного закону  і ще ряду абсурдних законі. А для чого йому те? Отримав кістку в вигляді міністерського крісла от і сидить тихенько поки не дадуть команду «фас». Але натомість його так за шкірку вирішили поперти, з міністрів не тепер звісно потім після виборів, от він і вирішив що народ забуде його діяння.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.