Відповідь на статтю в місцевій пресі .

01 серпня 2012, 08:53
Власник сторінки
0
404

На тому тижні Рівненська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» опублікувала статтю про виключення з членів партії декількох керівників районних осередків

Напівправда гірше за брехню

На тому тижні Рівненська обласна організація Політичної Партії «Фронт Змін» опублікувала статтю про виключення з членів партії декількох керівників районних осередків, а також про виключення мене, «самозваного» керівника Острозької міської організації. Зупинюсь на причинах таких подій. Вони стидливо не озвучені пресцентром Фронту Змін.

Головна з причин виключення з партії – протест частини керівництва районних організацій проти «призначення» кандидата в депутати без попереднього обговорення, фактично шляхом закритого тендеру «хто більше дасть грошей». Ми відстоювали право простих членів партії на ВПЛИВ у виборі кандидата. Кажуть, у нас були «власні амбіції». Якраз амбіції районних керівників тут ні до чого - ми не просували певного кандидата, а протестували проти свавільних дій політичної ради партії, а саме дій п’яти осіб, які вирішили замість нас, за кого ми маємо голосувати. Для перевірки правдивості моїх слів – запитайте своїх знайомих членів Фронту Змін: хоч хтось цікавився їхньою думкою про те, кого висунути в кандидати? Проводились попередні обговорення? Ні! Все зроблено тихо і без шуму. І ці «розводять, як кошенят»! Для чого ж тоді бути членом тієї партії, де за тебе все вирішують і ти нічого не можеш зробити, не маєш права на власну думку? Весь цей бруд не виносився за межі партійних обговорень. Проте була надія, що можна щось змінити. Останньою краплею,особисто для мене, стала моя «самозванність»! Два роки тому мені запропонували стати очільником міського осередку Фронту Змін. Я погодився. На виборах 2010 року – очолив список в міську раду. Юридичне оформлення мого головування перенесли на «потім». Я був не проти – довіряв. Виявляється два роки вони мене водили за ніс! Особисто Вадим Сидорчук (голова обласного осередку Фронту Змін) декілька разів говорив на загальних зборах, що моє затвердження «в процесі». Щодо правди та честі - він явно має своє якесь розуміння цих слів… До речі – два роки я відвідував всі збори і конференції. По запрошеннях, отриманих від керівництва організації. В запрошеннях я фігурував як «Голова Острозького міського осередку ПП «Фронт Змін». Не бачили вони мене там? Не чули? На офіційному сайті партії мій особистий мобільний номер телефону в контактах голови осередку – я залишив сам??? А от зараз – «самозванець»! Думаєте – тепленьке місце мав і заробив грошей біля партії? За два роки – жодної копійки не дали, а тільки вимагали і просили. Сам з власних коштів оплачував всі рахунки! Я реально хотів підтримати демократичні сили своєю участю, як фінансовою, так і просто активністю. Але з часом очі відкриваються! Я не хочу мати нічого спільного з цинічними, безсоромними призначеними керівниками партії під такими ж цинічними гаслами «Гідність для кожного, справедливість для всіх». Я вперше став членом якоїсь партії. І бачу, певно, в останнє. Хіба що, в Україні буде створено справжню демократичну партію, де рішення будуть прийматись голосуванням, а не вказівками лідера.

І стосовно натяку на те, що всі вигнанні підуть у альтернативні політичні проекти. Так. Частина піде. Люди шукатимуть реальні демократичні сили! Тому, що це люди з активною позицією! Готові боротись за ІДЕЮ та жертвувати власними позиціями. Виступаючи проти свавілля і втрачаючи перспективні місця голів організацій, ці люди довели, що є ще поняття честі та гідності!  Мені приємно, що я знаю цих людей і підтримую їх в міру своїх сил!

Щиро вдячний членам Острозької міської організації ПП Фронт Змін, а також моїм знайомим за підтримку і розуміння моєї позиції, що були висловлені мені.

Дякую за приділену увагу.

Петро Тивончук.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.