Угода про співпрацю опозиційних кандидатів

08 серпня 2012, 09:38
Власник сторінки
0
554

Рівненщину у Верховній Раді повинна представляти достойна людина, а не ставленик влади

 Я, кандидат в депутати до Верховної Ради України  Олексій Хахльов, звертаюсь до всіх опозиційних кандидатів приєднатися до підписання угоди "Про співпрацю опозиційних кандидатів", яка дасть змогу консолідувати свої зусилля для перемоги української опозиції.

 Угода є відкритою до підписання для усіх кандидатів-мажоритарників, які вважають себе опозиціонерами.

 

Угода про співпрацю опозиційних кандидатів

Ми, кандидати-опозиціонери, що балотуємось по виборчому округу №153, заявляємо про свою принципову позицію не допустити, щоб до Верховної Ради України по нашому виборчому округу потрапив ставленик влади-партії регіонів, а тому консолідуємо свої зусилля для перемоги української опозиції. Виходячи з вищесказаного, оголошуємо і підтримуємо 5 принципів нашої подальшої співпраці:

1. Принцип взаємного непоборювання: ми толерантно ставимося до кандидатів- опозиціонерів і не перешкоджаємо їхній виборчій кампанії.
2. Принцип чесності: ми спільними зусиллями виявляємо і доводимо до уваги суспільства факти корупційних схем чи адміністративного тиску під час виборчого процесу і розробляємо систему запобігання фальсифікації на виборчих дільницях.
3. Принцип лідерства: у першій декаді жовтня ми проводимо спільне соціологічне дослідження і з усіх опозиційних кандидатів залишається один, той, хто набирає найбільшу кількість голосів виборців, а значить здатен побороти конкурента від партії регіонів. Решта кандидатів зобов'язуються зняти свої кандидатури на користь єдиного кандидата від опозиції.
4. Принцип єдності: ми спільно оголошуємо прізвище єдиного кандидата від опозиції і спільно продовжуємо працювати на його перемогу аж до проголошення його депутатом від нашого виборчого округу.
5. Принцип відповідальності: переможець виборів від опозиції зобов'язується включити у свою програму пропозиції від інших кандидатів, що підтримали цю угоду, і неухильно виконувати її. Він звітує про свою роботу в Раді, як перед виборцями, так і перед своїми соратниками по боротьбі.

Ця Угода про співпрацю є відкритою до підписання для усіх кандидатів-мажоритарників, які вважають себе опозиціонерами, і є дійсною до кінця каденції наступної Верховної Ради. Текст Угоди може піддаватися редагуванню іншими кандидатами, але самі принципи мають залишитися незмінними. 

Олексій ХАХЛЬОВ
кандидат в народні депутати
 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.