Русофоб чи захисник Вітчизни?

09 серпня 2012, 18:44
Власник сторінки
0
359
Русофоб чи захисник Вітчизни?

Стаття не має на меті розпалювання міжнаціональної ворожнечі

Зависаючи в інтернеті, я іноді приймаю участьу суперечках та обговореннях на історичну тематику.У ході таких розмов я помітив, більшість російськомовного населення колишнього Радянського Союзу практично завжди вважають мене за такого собі русофоба. Я зацікавився цим і проаналізував деякі історичні факти для себе. Ось що вийшло:

Мене сприймають за русофобом  за те, що я вважаю великим злом окупацію Прибалтики , удари в спину Польщі в 1939 році  , розкуркулення, розстріли. Я також вважаю голодомори 1921 -1923рр.(близько 1 млн. жертв), 1932-1933рр.( від 7 до 14 млн. осіб), 1946-1947рр.( близько 2 мільйонів), депортації інгушів, чеченців, кримських татар та українців, під час яких постраждали мільйони нічому не винних людей в післявоєнний період. Я вважаю більшовицький режим більшим злом, аніж нацистський режим у Німеччині. Для порівняння, під панування нацистського режиму в Німеччині було вбито близько 27 млн людей, а в СРСР лише за 1930-ті рр. знищила близько 40 млн. осіб, серед яких велику частку становлять українці). 

Ви помітили як ведуть себе російські туристи на курортах? Користуючись пропозицією all inclusive, вони розтанцьовують голяка на балконах, дозволяють собі непристойні слова при жінках, чіпляються до них, паскудять та свинячать кидаючи сміття під ноги - ведуть себе так, як і на батьківщині. Якщо "загуглити" слова "росіяни, отруїлися, на курорті", бачимо цілу підбірку новин, як псують відпочинок громодяни Росії туристам із інших країн.

Кожного разу перед виборами в східних регіонах України різго загострюється мовне питання (чому перед виборами? - це вже інша справа). Різного роду "Російські блоки" та Вітренківці кричать про приєднання Сходу до Росії. 

За 20 років Незалежності, не зважаючи на державні кампанії, населення східних регіонів не змогло вивчити української мови. І я проти другої дуржавної мови в своїй країні. Сьогодні як ніколи актуальне питання введення другої державної мови в Україні. Нагадаємо, вчора президент України В. Янукович підписав закон " Про засади мовної політики в Україні". Ця новина вже викликала бурхливе обурення населення у різних куточках країни.

Але я проти цього, тому мене вважають русофобом.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.