Програма кандидата у народні депутати по округу №1 - ЧОЛАКА Віктора Петровича.

12 серпня 2012, 17:06
Власник сторінки
0
2911
Програма кандидата у народні депутати по округу №1  - ЧОЛАКА Віктора Петровича.

Шановні співвітчизники!

 

            У найближчі 5 року роботи ВРУ будуть визначатись розробкою та прийняттям законів, розробка яких потребує від депутатів найвищого професіоналізму, насамперед у галузі юриспруденції. Саме ці знання дозволяють мені претендувати  на мандат депутата ВРУ. Я здобув юридичну освіту у вищому навчальному закладі у м. Києві, отримав диплом з відзнакою.

Я, як депутат Верховної Ради України маю на меті здійснити наступні кроки, які направлені на:

1.     Забезпечення захисту прав боржників за кредитними договорами.

2.     Проведення монетизації усіх пільг (це призведе до ліквідації тіньових схем для розкрадання бюджетних коштів). Відновлення виплат та пільг для пенсіонерів, ветеранів, інвалідів, чорнобильців

3.     Надання адресної  допомоги усім малозабезпеченим сім’ям , пенсіонерам та інвалідам, включаючи будівництво та реконструкцію будинків для престарілих та будинків сестринського догляду.

4.     Закріплення права  громадян на отримання доступних  кредитів на рівні 3% річних для придбання житла та відкриття власної справи(підприємницька діяльність).

5.     Реформування армії, встановлення контрактної служби, забезпечення житлом військовослужбовців.

6.     Здійснення контролю за станом освітлення вулиць та дворів, безперебійного  водопостачання та електропостачання.

7.     Зменшення податкової ставки з заробітної до 10%  та 5% з підприємницької діяльності.

8.     Створення робочих місць, реконструкції та переобладнання  промислових підприємств, будівництва та реконструкції автодоріг.

9.     Відкриття безкоштовних  юридичних клінік (консультацій) в усіх районах мого виборчого округу.

10.  Виділення коштів для будівництва нових шкіл, пологових будинків, дитячих  садів та медичних установ, відновлення мережі спортивно-технічних секцій.

11. Забезпечення жорсткого контролю за якісним транспортним обслуговуванням мешканців, забезпечення ритмічної та більш інтенсивної роботи автобусних маршрутів.

12.  Прирівнення медиків та освітян до державних службовців, це призведе до збільшення пенсій та зарплат.

13. Розробку  системи заходів з реформування правоохоронних органів та судової системи.

14.  Скасування депутатської недоторканості, позбавлення пільг.

Я, як свідомий громадянин цієї Великої країни розумію, що молодьце майбутнє нашої держави. Від її фізичного та духовного розвитку залежить подальша доля нашої країни. Саме тому, я ставши народним  депутатом  маю на меті ініціювати систему наступних заходів:

1.     Законодавчузаборону  пропаганди культу насильства і жорстокості, пияцтва і розпусти через ЗМІ, кіно.

2.     Забезпечення рівних можливостей для здобуття безкоштовної освіти, встановлення  розміру  стипендії  на рівні мінімальної заробітної плати. Організації стажування у провідних вітчизняних та закордонних компаніях.

3.     Розробку та запровадження системи заходів направлених на забезпечення молодих фахівців першим робочим місцем;

4.     Поглиблене вивчення мови, культури та права молоддю, з метою побудови громадянського суспільства. Виховання молоді відповідно до національних традицій та  у патріотичному дусі;

5.     Затвердження програми про забезпечення молодих сімей житлом та роботою, можливість отримувати безвідсоткові кредити.

            Отримавши мандат народного депутата буду щомісяця відвідувати райони  і міста мого виборчого округу, для спільного вирішення проблем округу з представниками місцевих органів влади.

          Це основні напрямки моєї передвиборчої програми, як кандидата у депутати ВРУ у моєму виборчому окрузі. Керуючись цією програмою та принципами викладеними в ній, я маю намір у разі обрання мене депутатом – захищати у найвищому законодавчому органі країни інтереси мого виборчого округу.

 

З повагою, ЧОЛАК Віктор Петрович.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.