Заробітчани! Цій опозиції начхати на ВАШІ ГОЛОСИ!

17 серпня 2012, 10:02
Власник сторінки
со-директор Студии коммуникаций PolitLab
0
427

В СМИ появилось заявление Михаила Ратушного, главы Украинского Всемирного Координационного Совета о том, что ни одна оппозиционная политсила не включила в свои списки диаспорян.

Вот так остались "за бортом" внимания украинских оппозиционеров миллионы украинцев, живущих и работающих за пределами Украины.

 Цитата: "Будущие депутаты украинского парламента не стремятся отстаивать интересы иностранных украинцев и трудовых мигрантов. Ведь ни одна оппозиционная политическая сила не откликнулась на просьбу диаспорян включить в предвыборные списки представителей зарубежных украинцев, которые могут баллотироваться, и членов Украинского Всемирного Координационного Совета. Об этом в интервью RegioNews рассказал глава УВКС Михаил Ратушный." больше тут http://regionews.com.ua/ru/node/55069

Шановні виборці, громадяни України, що тимчасово перебувають за кордоном в Іспанії, Італії, Німеччині, США, Великобританії, Росії і ще у 120 країнах Світу!

Жодна з політичних сил, що гордо б"ють себе у груди і називають захисниками України (мови, держави, історії, нації і т.д.) не згадала про вас і ваші потреби! Більш того, вони ПРОІГНОРУВАЛИ звернення Української Світової Координаційної Ради щодо, бодай, включення ваших представників до виборчих списків Партій та погодження висування ваших кандидатів по мажоритарним округам! Не до того було парт.апаратчикам- очільникам "Батьківщини", "Фронту змін", Удару" і, навіть ВО "Свобода", щоб ще й вашими питаннями перейматися!

Шановні кандидати (і списочники, і мажоритарники)!!!!

Не смійте ж тепер звертатися до майже 5- ти мільйонної трудової армії українців з закликами голосувати за вас і ваші програми!

За статистикою, близько 70% українців за кордоном, це люди в віці 30-55 років, тобто у найпродуктивнішому віці. Ці люди щорічно поповнюють гаманці своїх рідних декількома мільярдами доларів США (читай-українську економіку). Ці люди становлять близько 10 % всіх громадян України.

Прикро. Прикро за нашим "міленьких" політиків, політичні сили, що ув"язли, як муха у медові, у внутрішньопартійних інтригах, домовленностях і т. д.

(Прийде осінь, 28 жовтня - покаже кому мед, а кому й - дьоготь!)

Надія на зміни , що так чекають "заробітчани" для України стає все примарнішою.  А разом з нею тане й надія на скоре повернення додому: їх не чекають, не звуть, не чують!

До відома.

В Лісабоні, столиці Португалії,  вирішили назвати один з центральних проспектів міста "Україна" на знак поваги до ВСІХ ЗАРОБІТЧАН, що відбудовували і розвивали цю країну!

Ви - по світах будуєте країни, а Україну перетворюють в руїну....

Світлана Кушнір,

директор Студії комунікацій PolitLab



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.