Чому "Тендерний мафіозі" Антон Яценко не декларує багатомільйонні квартири?

19 серпня 2012, 09:24
Власник сторінки
0
904
Чому  Тендерний мафіозі  Антон Яценко не декларує багатомільйонні квартири?

"Тушка" Антон Яценко під час реєстрації кандидатом в депутати по мажоритарному округу він задекларував лише зарплату, подарунки та виграші родини. Натомість про багато мільйонні маєтки промовчав.

Коли слухаєш усі заяви "затушкованого" в Регіони "екс-бютівця" Антона Яценка –складається враження, що очі і вуха людини геть не пов’язані. Принаймні Яценко на словах намагається переконати свої виборців, що він заледве не янгол, який потерпає від безгрошів’я. В той же час українці бачать сотні статей у ЗМІ, де причетність молодого генія до тіньових схем дерибану бюджету більш ніж доведена.

Експерти зробили детальних аналіз найскандальніших тіньових схем за останні кілька років. Всі вони як дві краплі води схожі на схему ініційовану  тендерним мафіозі Тошею.

Переглянути схему та таблицю схем Антона Яценка он лайн

 Чи вірить Яценко своїм заявам і деклараціям? А може просто намагається переконати виборців в тому, що в них і справді розлад сприйняття дійсності? А може не в них?

 Не оцінили праведності Яценка навіть у Партії регіонів, суворим хлопцям його брудне минуле виявилось не потрібним. До списку партії на виборах Яценка не пустили. Тим не менше, засланий невдячними товарищами по фракції  на мажоритарний округ аж на Черкащині, Тоша почав розповідати громаді свою версію паралельної реальності.

Зокрема більш ніж дивною виглядає його декларація про доходи. Загальна сума річного доходу депутата від Партії регіонів Антона Яценка за 2011 рік склала 248 тисяч гривень. Фактично в цю графу Яценко вписав лише заробітну плату.  З цієї суми 213 000 склала заробітна плата, 35 тисяч - матеріальна допомога. Також, згідно з декларацією, у Яценка і його сім'ї немає ніяких транспортних засобів. На банківських рахунках депутата є 544 тисяч гривень.

Далі цікавіше - дохід членів його сім'ї склав 3104000. З них 987 гривень - це дивіденди та проценти, 773 тисячі - дохід від передачі майна в оренду, а 2329000 - подарунки, призи, виграші. Цікаво їх сімя виграла в національну лотерею? Хто той добрий самаритянин що подарував родині депутата два мільйони гривень?

У власності самого Яценко житла чи земельних ділянок немає. Зате сім'я депутата володіє житловим будинком площею 611 квадратних метрів. І це все? А як же решта маєтків на мільйони доларів?

У серії публікації "Київ Яценка. Екскурсія маєтностями хрещеного батька тендерної мафії, кандидата в списки ПР" журналістка Тетяна Чорновіл наводить шокуючи факти про маєтки Яценка. "Про розмах афер організованих Яценком свідчать його власні статки. Оцінити багатство Яценка дозволяє той факт, що певну частину коштів він вкладав в нерухомість", - розповідає автор.

Певно родина Яценка роками збирала копієчку до копієчки і змогла придбати аж 20 об'єктів елітної нерухомості в столиці та передмістях на мільйони доларів.

Таблиця нерухомості родини Антона Яценка он лайн

 Звідки такі статки – таємниця за сімома печатями. Адже Яценку лише 35 років. Він все життя працював чиновником у  Секретаріаті Верховної Ради України, в Адміністрації Президента України, помічником першого віце-прем'єра України, проректор Київського економічного інституту менеджменту та першим віце-президентом Тендерної палати України зрештою і народним депутатом.

Мало того, що до Умані та мажоритарного округу парашутист Яценко немає жодного стосунку, так ще не хоче відкрити своїм виборцям і крихти правди. Натомість у виборчій програмі хоче стати своєю людиною в столиці, яка могла би подбати про інтереси громадян, приймати закони на їх користь. Ви в це вірите?... Ото ж бо!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Антон Яценко,тендерная мафия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.