До дня Незалежності України.

22 серпня 2012, 08:46
Власник сторінки
0
518
До дня Незалежності України.

Останнім часом до моєї уваги потрапляють багато статей та чуток, про те, що третина українців не вважають Україну незалежною, і більшість виявляє бажання приєднатися до будь – якої іншої держави або

Останнім часом до моєї уваги потрапляють багато статей та чуток, про те, що третина українців не вважають Україну незалежною, і більшість виявляє бажання приєднатися до будь – якої  іншої держави або емігрувати до неї. Якщо минулого року про бажання емігрувати заявляв кожен третій з тих, кому до тридцяти років, то в опитуванні Інституту демографії і соціальних досліджень імені Птухи, яке проводили на початку цього року, цифри ще страшніші. Серед студентів Києва, Запоріжжя, Івано-Франківська, Одеси, Умані і Хмельницького (16-26 років) про бажання покинути Україну заявили 56%! І лише 29,1% українських студентів не прагнуть покидати Україну і вірять в те, що зможуть реалізувати себе на Батьківщині.

Відверто кажучи, така статистика лякає! Одні з них потрапляють під вплив певних маніпуляцій політичних сил, інші без роздумів забувають про «щось вище» в пошуках «шматка хліба» .

     Говорячи про незалежність, слід виділити такі питання: Які зміни відбулися за 21 рік? Чи покращилося життя? … кожен відповість по своєму. Я скажу наступне, нам, насправді, є з чого тішитись, бо МИ маємо незалежну державу, хоча і з великою кількістю недоліків, з якими потрібно боротися, але це все в наших руках, руках молодого, незалежного покоління. Якщо ми будемо профі у своїй спеціальності, якщо ми культурні, виховані, відповідальні та  патріотично налаштовані,  то подолання цих недоліків буде сто відсотково реальним, також цим ми представимо себе та свою країну перед громадянами інших держав, а це, перш за все, імідж нашої держави на міжнародній арені, який відіграє далеко не останню роль в її процвітанні.

Тож нехай Ваша нелегка, але дуже важлива для держави праця буде спрямована на те, щоб наша Батьківщина була по європейські розвинута і міцнішала день за днем. Будьте незалежними від обставин в житті, від чужих думок, суджень, стереотипів. З прекрасним святом незалежності нашої України Вас! Будьте щасливими «господарями» своєї країни!!!

З повагою, Роман Рудник.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.