Рейтинг падає, а влада Зростає

25 серпня 2012, 11:01
Власник сторінки
0
435
Рейтинг падає, а влада Зростає

Рейтинг Партії Регіоні втрачає 3% чотижня. Та їх не зупинити!

Напередодні парламетських виборів, по всім ЗМІ, ми спостерігаємо «велику» силу Партії Регіонів, їх безперервну критику «Помаранчевої». Ми чуємо, що країна йдет від стабільності до добробуту. Виникає звичайне питання: що це за «стабільність» - стабільність бідності, чи їхньої влади над народом та мовою?

На даний час за результатами соціологічного дослідження, проведеного Центром Разумкова спільно з Фондом Демократичні ініціативи з 10 по 15 серпня, рейтинг повної підтримки президента Віктора Януковича на середині його правління становить лише 12,6%. При цьому, що на початку правління Віктора Федоровича, складало 40% його підтримки.

Премєр-мінстр України, Микола Азаров, теж не відстає від свого лідера, його рейтинг складає лише 6,5% громадян, що цілком підтримують його дії. Тай взагалі за даними Центром Разумкова, Партія Регіонів щотижня втрачає 3% . Але, навряд чи це може вплинути на лідерство Партії Регіонів та навіть на другий строк Віктора Федоровича.

Звісно, це можна заперечити пригадавши президентські роки Віктора Ющенка, адже у третього презитента України також на середині правління рейтинги дуже впали від 47% до 15%. Й на парламентських виборах програли з численним відривом Партії Регіонів.

Але чому падіння рейтингу, не вплине на подальшу політичну кар'єру Віктора Федоровича? Лише тому, що подивившись на його дії, ми можемо побачити що «зайвих» наш президент швидко і майже безболісно дескваліфіковує з політичних пергон, цілком і повністю має підтримку Російської Федерації та навіть нашої української еліти-олігархів. Навіть заради своєї 100 % відданості Росії, ввів мовний закон. Не дивно, що з часом наш гімн з прапором і гербом може набути нового обличчя і навіть кольору. І всі ми покладаючи руку на сердце будемо співати не «Ще не вмерла Україна…», а «Боже Володю храни» прероблений на лад нашого правління.

Саме цікаве, що під шумок мовної політики, ніхто майже не помітив що цілком і повністю знялися пільги з Афганців та Чорнобильців. Соціального забеспечення населення взагалі не існує. Ми лише чуємо про них на телебачинні та радіо, а в реальному житті реалізувати це майже не можливо.

Та все це не має жодного заначення, адже ми всі перетворюємося на цивілізацію знаменитого фільму режисера Г.Н. Данелія «Кін-дза-дза!», де існують Чатлани і Пацаки. І народ «Пацаки» надінуть усі цаки і будуть казати, що щасливі, бо так сказали Регіони «Чатлани»!!!

Але, щоб зупинити таку владу необхідно дійсно відродити потужну протидію цій дії. З одного боку є надія на наше майбутнє покоління, а з іншого нинішнє, котре можливо дійсно думає про народ хоч трохи, а не лише на вибрах. Час покаже, головне не перетворюватись в Пацаків з цаками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.