Лібералізм - альтернативний вибір для України!

27 серпня 2012, 10:42
Власник сторінки
0
346

Сьогодні часто можна почути, що люди не хочуть голосувати. «Я проти всіх», - понуро стверджує пересічний українець. В цих словах чується розпач і зневіра.

Така реакція не дивна і цілком виправдана, адже лише сліпому не видно, що привладні партії менш всього думають про звичайну людину. Хто ж захоче підтримувати те, що не подобається?

Нам здається, що є всього дві-три політичні сили, за які ми мусимо проголосувати. Однак це омана, яка всіма силами нав'язується нам. Для чого? Щоб ми вибрали «найменше» зло.  Вони думають, що люди несвідомі і дурні. Вони думають, що головне розмістити побільше реклами на телебаченні з лозунгами, які не мають під собою ніякого ґрунту, і голоси у них в кишені. Вони думають, що люди самі не можуть розібратись в політиці. Вони думають, що наш вибір сьогодні безальтернативний. Це не так. Це зовсім не так.

У кожного з нас є вибір. І вибір цей складається з двох пунктів. По-перше, не голосувати за тих, хто вже був при владі. По-друге, просто проаналізувати альтернативний вибір. На цих виборах балотується 22 політичні партії. Прочитайте інформацію про них, їх політичну програму, їх бажання працювати на Україну. Не думайте, що всі такі, як сьогоднішня влада. Не нівелюйте людські цінності, як це нав’язується Вам провідними партіями.

Пропонуємо Вам осмислити передвиборну програму Ліберальної Партії України. Приділіть цьому лишень декілька хвилин на день (публікації будуть розміщуватись на нашому сайті lpu.org.ua та в цьому блозі). А в день виборів зробити свій вибір.

Лібералізм – популярний напрямок розвитку суспільства у всьому світі. Він проголошує, що особа важливіша за державу. Кожна людина – розумна істота і для її гарного життя не потрібно її обмежувати. Неконтрольована діяльність соціуму, економічна й політична, є справжнім джерелом поступу в суспільному житті. Лібералізм на 100 відсотків спрямований на утвердження парламентського ладу, вільного підприємництва, демократичних свобод. Лібералізм обстоює абсолютну цінність людської особистості та рівність всіх людей щодо прав особистості.

Метою лібералізму є максимальне пом'якшення різних форм державного і суспільного примусу щодо особи.

Українці, не прийти на вибори - це не вихід. Прийти і голосувати за тих, хто вже при владі десятиріччя, теж не вихід. Спирайтесь на альтернативу, на ідеї, важливі для суспільства в цілому, на лібералізм. Проголосуйте за Ліберальну Партію України, підтримайте альтернативу України і будьте впевнені – все змінитись на краще, достатньо лише зробити крок до цього!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: выборы 2012,Ліберальна Партія України,альтернативний вибір 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.