Новий гравець мадридського "Реалу".

28 серпня 2012, 10:52
Власник сторінки
0
504
Новий гравець мадридського  Реалу .

Лука Модрич

Лука Модрич: "Це велика честь потрапити в кращий клуб світу." Такі були перші слова Луки Модрича в якості гравця мадридського "Реалу". Хорватський півзахисник не приховував своєї радості з приводу переходу в "Мадрид". Він навіть готовий вийти на поле в матчі за Суперкубок проти Барселони. Вже вчора, Лука Модрич провів перше тренування в складі "Реалу".

На мою думку це один з найкорисніших трансферів мадридського "Реалу". Цей гравець може допомогти своїй новій команді піднятися у турнірній таблиці після не дуже вдалого старту.

Модрич провів 4 сезони у "Тоттенхемі". Він поїхав у Англію за 21 млн. евро в сезоні 2007/08. Він став одним з найкращих гравців Прем'єр - Ліги і збірної Хорватії.

Його сильні сторони:

Модрич швидкий у своїх діях. У нього відмінний дриблінг і пас, прекрасно поставлений удар. Він здатний бити штрафні і пенальті.

Його слабкою стороною є нестабільність: в деяких матчах пропадає з поля зору. 

Бажаємо Модричу успіхів та перемог у новій команді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.