Перемога Реалу над Барселоною

30 серпня 2012, 00:38
Власник сторінки
0
436
Перемога Реалу над Барселоною

Реал Мадрид 2-1 Барселона. Роналду забив свій 5-й гол в п'яти останніх зустрічах з Барселоною!

Перемога! Реал став володарем Суперкубка Іспанії. 

Вже у першому таймі м'яч був двічі у воротах Барселони. З перших же хвилин Реал обрушив на ворота суперника цілий шквал атак, щільно захопивши ініціативу, і взявшись грати в стилі тієї ж Барси, здорово контролюючи м'яч.

Вже на дев'ятій хвилині Ігуаїн, скориставшись пасом Пепе, відкрив рахунок у матчі. Мінімальна суха перемога могла задовільнити "вершкових", але в поєдинку проти Барселони  було б нерозумно робити ставку на подібний рахунок.

Ось Реал забив другий гол. У ворота суперника м'ч потрапив завдяки португальцю Кріштіану Роналду.

Ще важчою стала ситуація в Барси, коли червону картку отримав Адріано. Таким чином, каталонці залишилася в меньшості, програючи в два голи у найзапеклішого суперника.

Але вже під кінець першого тайму  "гранатові" зуміли відіграти один м'яч. Зробив це Ліонель Мессі, виконуючи штрафний удар.

У другому таймі, на мою думку, шанси команд зрівнялися, але гравці Реалу виглядали більш впевненіше.

В результаті, завдяки голу забитому на виїзді, Реал стає володарем Суперкубка Іспанії.

Не можу нічого не сказати про кращих гравців матчу. Пепе відмінно сьогодні грав на полі. А для Роналду цей матч був особливий. Він є першим гравцем який забив у п'яти Ель-класіко підряд.

"Ми почали гру у відмінній формі, ми забили два голи і це додало нам ще більше впевненості для перемоги. У другій половині, я думаю, ми трохи розслабилися, тому що втомилися. Я повинен привітати себе і своїх товаришів по команді. Ця перемога додасть нам впевненість, але ми повинні рухатися далі. ми повинні бути на вершині. "
- Кріштіану Роналду

Я, як фанат Реалу, можу сказати що головне не трофей, а те що ми могли здолати Барселону, хоча мало хто в це вірив. Це просто фантастика, а не матч.Сьогодні ми переконалися, що найголовніше - це воля до перемоги, і не важливо, хто є фаворитом, а хто аутсайдером.  ФУТБОЛ непередбачуваний, все залежить від волі до перемоги! Спасибі всім за цю чудову гру! Я можу лише пишається тим, що є вболівальницею мадридського "Реалу"! Вітаємо всіх фанів із завоюванням першого трофея (сподіваємося не останнього!) в цьому сезоні - Суперкубка Іспанії! Ми вірили, ми чекали, ми не падали духом після невдалого старту сезону, ми просто любили свій клуб, і він приніс нам незабутні емоції! Нехай ця перемога стане початком сходження до нових вершин!

HALA MADRID!!!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.