Рідне місто буринь потерпає від Баранова

20 вересня 2012, 12:49
Власник сторінки
0
1568

Баранов Валера - депутат Буринської міської ради, неодноразово ображав простих буриньчан, погрожував їм репресіями. Разом з своїми пополічниками веде діяльність на грані закону і здорового глузду


Маленьке містечко Буринь, що на Сумщині останнім часом сколихнули події, що ставлять під сумнів репутацію Народного Руху України і партії Віктора Ющенка "Наша Україна". Так вже сталося, що міський депутат мажоритарник Валера Баранов (в дівоцтві Рухівець). Зайнявся передвиборчою агітацією за партію Віктора Андрійовича "Наша Україна". Валерчика у місті знають  давно, як людину радикальних політичних поглядів. Разом з тим Радикальні висловлювання  та дії Валерія Баранова часто граничать зі здоровим глуздом і навіть носять кримінальний характер. Так свого часу депутат Буринської міської ради Валерій Баранов зі своїми поплічниками здійснив акт вандалізму, серйозно пошкодивши і осквернивши один з памятників у Бурині, при цьому він погрожував місцевим комуністам наступними словами: «Не захотіли по хорошому, тепер так буде завжди!». Цей депутат неодноразово ображав простих буриньчан, погрожував їм репресіями, у випадку якщо вони будуть цікавтися програмами та агітаційними матеріалами опонентів партії Баранова. Одного разу неадекватний депутат рухівець порвав календарик з зображенням Тричі Героя Радянського Союзу Івана Кожедуба на очах у пенсіонерів - прихильників Комуністичної партії. Вазагалі агресивна і неадекватна поведінка депутата Буринської міської ради Валерія Баранова та його поплічників часто спрямована та його брутальні образи і дії часто спрямовані на прихильників Компартії. Баранов разом із своїми подільниками зірвав прапор компартії, що висів на будинку районного штабу комуністів. Взагалі Баранов збирає навколо себе місцевих маргіналів, які за склянку горілки готові виконувати його команди, що часто граничать з законом. Крім того, коштом пана Баранова було створено інтернет ресурс "Рідне місто Буринь", що систематично публікує неправдиву інформацію і перекручені факти.

Тож шановні громадяни, чи будемо  терпіти депутатське свавілля Валерія Баранова? Пора позбавити цього горе-обранця депутатського мандату. З іншого боку, постає справедливе  питання -  навіщо Валері Баранову гуртувати навколо себе схильних до алкоголізму молодиків?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Наша Украина,депутат,Баранов,політика,комуністи,Віктор Ющенко,Сумщина,Буринь,Валерій Баранов,вандал,алкоголіки,поплічники,Рідне місто Буринь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.