Надежда умирает последней...

25 вересня 2012, 07:30
Власник сторінки
0
238

надежда

Надія вмирає останньою.

Життя інколи дає нам такі уроки, що ми волею-неволею мусимо відстоювати свої права. Часто буває так,що  коли людину принизили, до її горя чи проблем майже нікому немає дiла.Як кажуть," як об стіну горохом".

В данному випадку майже все так і вийшло, якби не втручання в справу, про яку піде мова, громадського діяча, одного з лідерів профспілкового руху, а нині кандидата у народнi депутати Олійника Руслана Юрійовича.

Жителька м. Дніпропетровськ Курдаченко Юлія, стала жертвою „екземплярів”, поведінкою яких керував не розум, не серце, а статевий потяг. Це сталося 11 серпня 2012 року близько 19:00 в районі тупіка трамвайного маршруту №12 . Двоє молодиків зґвалтували громадянку Курдаченко Юлію, після чого намагались вбити ії та спалити.

Дівчині, яка близько першої години ночі випадково прийшла до тями, допоміг добратися до дому звичайний таксист.

Пiсля такого жаху, 13 серпня, звернувшись до Бабушкінського РВ з заявою про те, що з нею сталося,  вона отримала відмову. Працівники вищеназваного закладу мотивували відмову тим, що ix начальник був відсутній. І тільки на наступний  день дівчина отримала направлення на прозасвідчення в судово-медичну експертизу для міліції. І тут почалося...Пройшовши судово-медичну експертизу, ніяких підтверджуючих документів про проходження прозасвідчення громадянці Юлії Курдаченко на руки не видали, лише повідомили в усній формі, що всі висновки експертизи відішлють в відділ міліції, який видавав направлення.

Звертаючись неодноразово до Бабушкінського РВ з проханням видати копію процесуального документу,потерпіла так його і не отримала.

Обійшовши чимало чиновників, та відповідних органів, вона намагалася дізнатися, чому ж її справою ніхто не займається... Смішно, але це так. Як кажуть в народі „Іван киває на Петра, Петро на Івана...”.

Для того, щоб потерпіла не подавала заяву в міліцію,один із ґвалтівників запропонував їй п’ять тисяч гривень. Були й інші  варіанти "вирiшення питання" з громадянкою Юлією Курдаченко - погрози i тиск.

Потерпіла, звертаючись до закону по захист, не знaходила підтримки... Що насправді тодI в цій справі вiдIгравало головну роль - чи то гроші, чи кругова порука, чи "недосконала" судова система в країні, невідомо. Та коли потерпіла Юлія Курдаченко звернулась до приймальнi Олійника Руслана Юрійовича, результати не змусили чекати ...

 Кримiнальну справу було порушено. Один iз злочинцiв почав спiвпрацювати зI слiдством , iншого оголошено в розшук. Виконання справи пiд пильним i жорстким контролем прокурора. Про моральний стан i здоров'є дiвчини Олiйник Р.Ю. опікується особисто.

Хотiлося б вiрити, що такI прояви людяностi i турботи до людей,які потрибують уваги, будуть наслiдувати всI нашI чиновники i представники влади. Що цей приклад повiдчиняє дверI, бiля яких ми стоїмо часто не вiд гарного життя ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.