Донецька рулетка

29 вересня 2012, 14:32
Власник сторінки
0
338
Донецька рулетка

Всім, всім, всім! Вибори до Верховної Ради в Україні – сфальсифіковані!

          Всім, всім, всім! Вибори до Верховної Ради в Україні – сфальсифіковані. 

            По 189 виборчому округу (Красилівський) хмельничани 5 років змінювали Голову окружної комісії (квота «Народної Партії» - Литвина). Тепер «литвинівці» повністю об’єдналися із «регіоналами», з так званою «об’єднаною опозицією» і «Свободою» Тягнибока. Окружну комісію по 189 виборчому округу повністю створено за квотою цих кланових партій. А Головою ОВК, кінець-кінцем, призначають близьку родичку Петра Арсенюка (за його ж «квотою») – Голови Красилівської райдержадміністрації, який обібрав селян, продав їх землю більше ніж на $3,5 млн. і шахрайським шляхом обібрав німецьких інвесторів більше ніж на $1,5 млн. і до цього часу, пане Президенте, він чомусь не сидить у тюрмі, а займається (незаконно) виборами до ВРУ. 

            А далі – більше. В окружній комісії проходить жеребкування по висуненню кандидатів у дільничні 293 комісії. Жеребкування проводять за вказівкою ЦВК України тільки в ОВК, а не в усіх 293 дільницях, як було раніше. Жереби тасують і витягають самі члени ОВК, так звані, «технічні працівники». Дільничні комісії комплектуються в основному від 12 до 18 членів. Для Олуйка від Регіонів «технічний працівник» витягнули жереб №4, для Шуляка – №7 «Народна Партія» Литвина, а для мене Нечипорука Володимира – від народу - №61 з 64 можливих. Тобто усі 293 дільничні комісії повністю укомплектовані партіями-кланами. А я 1,5 місяця працював на окрузі, підбирав 293 кандидата у дільничні комісії, проводив з ними навчання, і жоден із них не пройшов, бо жеребкування провели тільки в ОВК. Якби проводили по Закону, в кожній з 293 комісій, то в гіршому випадку в половину комісій увійшли б наші кандидати як члени дільничних комісій.

           Тепер Партія Регіонів – Олуйко, Народна Партія – Шуляк, партія «Свобода» - Сабій, «обрізана опозиція» та ще декілька готують всіх членів комісії, а їх біля 6 тисяч чоловік (в основному це вчителі) до фальсифікації виборів, шляхом використання, так званих, «мертвих  осіб», які в реєстрі виборців є, а насправді їх немає (померли, закордоном і т.д.). Видані на них бюлетені члени комісії заповнюють за Олуйка, Шуляка чи ..., а потім вкидать в урну. Другий шлях. Члени комісій купують голоси усіх підряд, особливо людей з обмеженими можливостями. Третій шлях. Так звані «мічені бюлетні»: члени комісій завчасно домовляються з продажними виборцями, дають їм гроші. В день голосування ці виборці отримують мічені бюлетні (зігнуті, чи із зігнутим кутиком, чи з поміткою), голосують. Коли йде підрахунок голосів члени комісії перевіряють чи «правильно» проголосували продажні виборці. Фактично виходить, що маємо не дільничні комісії, а групи злочинців, які збираються сфальсифікувати вибори. Щоб цього уникнути, необхідно на кожного такого «члена комісії», а їх в комісії 20 чоловік. Ставити двох чесних спостерігачів, а згідно Закону про вибори – від кожної партії, чи кандидата мажоритарщика може бути лише один спостерігач, а необхідно 40 чоловік. Тепер зрозуміло як всі ці кланові партії і кандидати мажоритарщики від них (які ще й заплатили за місця від цих кланів-партій від $ 1 до 3 млн.) хочуть отримати депутатські мандати. А відеокамери, які обійшлися нам, платникам податків, більше мільярда грн., будуть фіксувати кімнату з виборцями, урни з фальсифікованими бюлетнями і слугувати окозамилюванням для наївних спостерігачів та виборців. От-така «донецька рулетка» розігрується 28 жовтня 2012 року, а не вибори до ВРУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.