Обличчям до народу!

01 жовтня 2012, 13:18
Власник сторінки
0
315

Земельне питання на Хмельниччині. Кожен злодій поверне все вкрадене ним і відсидить за гратами від дзвінка до дзвінка!

                  До мене звертаються виборці мого 189 виборчого округу і шепотять на вухо, що Голова Хмельницької облдержадміністрації Ядуха, його заступник Галищук, Голова Красилівської райдержадміністрації Арсенюк, бувший Голова Теофіпольської і Красилівської райдержадміністрації Шуляк та інші, розпускають слухи серед населення Хмельницької області, що усі землі, які вони забрали безплатно у людей і здали в суборенду по 3000-4000 грн. за 1 га. своїм же агрофірмам і заробили на цьому «гешефті» по 30-40 млн. грн. у кожному районі, належать монополісту сину Президента О. Януковичу, якому вони, начебто, через С. Скубашевського, віддають усі ці кошти і ставки і за рибку також, а самі «бідні» нічого не мають та нічого не брали. Тоді, що робить Віталій Олуйко, Голова Хмельницького відділення Антимонопольного комітету, він зобов’язаний боротися з монополістами та олігархами? А сам їх підтримує і захищає, а чому...?

                 Я добре знаю нашого Президента України В.Ф. Януковича і не вірю в те, що всі ці сотні мільйонів доларів йдуть його сину, я думаю що це брехня, яку розпускають місцеві владні злодії, щоб захистити свої шкури і не дати нічого людям. Тому прошу усіх Вас відкрито, а не шепотом, повідомити мені все, що Вам відомо про злодіяння влади на місцях. А я все це доповім нашому Президенту і гарантую, що кожен злодій поверне все вкрадене ним і відсидить за гратами від дзвінка до дзвінка.

                 Я закликаю усіх об’єднатися навколо Президента України Віктора Федоровича Януковича, тоді і Президент змушений буде вилізти із облоги свого холуйського, злодійського, коршунського, ядушливого  оточення і повернутися обличчям до Нас, до Народу України, який його обрав на цю посаду.

                 Президент також стоїть сьогодні перед вибором і ще має час прийняти єдино-вірне законне, конституційне рішення. А якщо він цього не зробить, не підтримає Наших народних реформ, не очиститься від скверни, псевдореформаторів, злодіїв і корупціонерів, які його оточили – тоді його чекає шлях – Чаушеску. Та Бог нам усім суддя.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.