Розкол України, міф чи реальність…

08 жовтня 2012, 11:48
Власник сторінки
Міжнародник
0
727

Сьогодні часто говорять про розкол України, про ворожнечу між сходом і заходом, країну ділять, але це все робиться штучно для того щоб використати цей фактор в політичних цілях, відвертаючи увагу су

Сьогодні  часто говорять про розкол України,  про ворожнечу між сходом і заходом, країну ділять, але це все робиться штучно для того щоб використати цей фактор в політичних цілях, відвертаючи увагу суспільства від нагальних проблем.

Розколу України не існує, існують питання на які люди з тої чи іншої території мають різні погляди.  Після Незалежності України, ми стали на шлях побудови нової держави, де на першому місці стояла національна ідея – єдність всієї країни заради майбутнього, що ж змінилося сьогодні?

Вперше заговорили про розкол  під час помаранчевої революції де країну чітко ділили на схід і захід, але цей поділ був тільки політичний, так як одні і другі боролися за краще майбутнє України, просто бачили різний шлях до нього. На сьогоднішній день існує питання  яке ще потребує більшого розуміння  минулого – це питання ОУН УПА, та болюче для українців, питання мови.

Кожна людина, має право на власну думку, і не далекоглядний той уряд, який використовує  технологію розколу, власного народу. Штучно, «збудований» розкол, коли це вигідно тій чи іншій політичній силі, щоб цим самим збільшити власний електорат та відвернути увагу людей від інших проблем які є суттєвими і важливими, створює штучну ворожнечу, яка служить в політиці важливим інструментом маніпулювання людьми.

На сучасному етапі в Україні, існує дуже багато насамперед економічних проблем,  які потребують нагального вирішення. Дивлячись на мовне питання, чи питання визнання воїнів ОУН УПА, то на першому місці мають бути економічні які об’єднують країну в одну ідею і роблять життя громадян  кращим,  а  не розпалюють  між ними ворожнечу. Українці 20 років жили, не піднімаючи ці питання, кожен говорив мовою яка йому подобається і віддавав належне ветеранам,  і великою є помилка уряду, що замість того як сконцентрувати роботу людей на важливі проблеми України, вони просто штучно нав’язують питання які відвертають увагу від прогалин у їх роботі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.