Вибори 2012

08 жовтня 2012, 17:20
Власник сторінки
0
2319

Рейтинги партій

Сьогодні соціологи оприлюднили рейтинги партій, в чергове соціологи брешуть тому що "Партія Регіонів" 23,3% посідає перше місце, партія "Удар" 16,0% друге місце,  об'єднана опозиція "ВО Батьківщина" посідає трете місце 15,1%КПУ посідає четверте місце 10,1% та ВО Свобода долає прохідний бар'єр 5,1% що є неправдою.

На мою думку в чергове тиснуть на соціологів тому що партія "Удар" ніяк не може посісти друге місце що стосується "Партії Регіонів" то теж дуже дивно хто буде за них голосувати. Як спитаєш людей на вулиці ніхто не готовий голосувати за "Партію Регіонів", люди відповідають що проголосують за об'єднану опозицію "ВО Батьківщина" або за "ВО  Свобода", на мою особисту думку "ВО Свобода" набирає більше ніж 5,1%. 

В інтернеті "цензор.нет" проводив своє опитування результати опитування: "ВО Батьківщина" 41,8%, "ВО Свобода" 15,6%, "Партія Регіонів" 13,4%, партія "Удар" 8,6%, КПУ 6,2%, всього взяли участь в опитування 110838 осіб. Як видно розбіг між опитування в інтернеті та між опитування соціологів  шалений тобто соціологи кажуть неправду, по скільки на них тиснуть та їх залякую, в інтернеті не тиснуть на ту чи іншу особу, рейтингам які оголошують соціологи вірити не можна. Всі знають що "Партія Регіонів" програє вибори і тому вони тиснуть де тільки можна і тому такі неправдиві рейтинги. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.