Ми не бидло

09 жовтня 2012, 17:52
Власник сторінки
0
154

Підітріться своїми закончиками, товарищі депутати

Перед виборами президента, Ющенко робив прощальне агітаційне турне по західних областях. Перед Різдвом він приїхав в маленьке містечко і в 20-ти градусний мороз провів зустріч з жителями. Після традиційного чоломкання з великими представниками маленької регіональної влади, він заявив, що дивується людям, які прийшли на зустріч. Сказав, дивуюся вам, ви дивні люди, які в такий мороз захотіли прийти сюди.
Не знаю, що наш доблесний гарант хотів тим сказати, але це прозвучало як пряма образа тих людей, які боролися за нього, за його підлу, продажну душу в часи майдану.
Тепер помаранчеву революцію обмовляють, приписують всі гріхи їй. І це є неправильно. Революція виникла спонтанно, ніхто не міг її спрогнозувати, це було справжнє народне волевиявлення, ми показали силу, силу простих людей. 
Кажуть, що такого більше не повториться. Так, не повториться, ні сьогодні, ні завтра. Але через півроку, рік, це знову станеться і тоді, всі, хто сидить у владі, відчує силу і міць українського народу.
Важко не тільки на Донетчині, важко і на Волині, на Луганщині, бідують люди в Чернівцях та Львові. Це нас і єднає, ми є одне ціле у ненависті до влади, у прагненні до справді нормального якісного життя. 
Все має свій кінець. Можливо він не наступить швидко, але наступить. Тільки сліпі цього не розуміють. Влада поміняється. Теперішніх та колишніх посадять, як Лазаренка та Юлю. Всі повинні відповідати за себе. І всі будуть відповідати.
Якщо думаєте, що це не так, то почитайте історію та побачите, що вічного неіснує. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.