Вибори, вибори...

10 жовтня 2012, 14:11
Власник сторінки
0
207

Думки проти течії... (коли ні, то я радий помилитися, і поплисти разом з сією течією)

Останім часом лише й чути про катострофічне становище нашої країни. Особливо з уст політиків весь час чутно самі прокльони на адресу сій бандитській владі. Таке відчуття, що опозиція тілько і вміє лаятися і весь час скиглити про нещасних обкрадених людей, крутячи кожну хвилину по ящику депресивні реклами про пенсіонерів від яких вити хочеться. До речі зміст  і форма тих реклам досить таки різноманітна, хоча ось уже двадцять років постійно повторююча. Про неї можно окремо сказати, адже вона добре ілюструє старотипи, якими вправно, або не дуже оперують політичні партії. Та я про інше, а саме, як в звичній своїй виборчій компанії (навіть, коли ще перегони непочались) кандидати кричать, сичать, бризкають слиною гризуть один одного, навіть потенційних союзників. 

Дійсно такої виборчій компанії ще Україна не бачила. І справа не в тому, що як нас лякає опозиція, проголошуючи ледь не громадянську війну, наче б то до влади прийшли узурпатори і нечисть; хто не з нами той проти нас. Війна добра і зла. Навіть в мережжі підключились самі агресивні елементи з народу. Скільки образ, скільки бруду... Я інколи не розумію чи так беззмістовні пропаганди політиків так впливають на масову думку людей, чи се політтехнологи грають за правилами не митого простолюду, якому нема чого робити, як слухати усіляку гидоту.

А знаєте скільки слів гарних принесла сучасна влада в мову? Бандюкович, свідоміти, банду Геть, овоч (се про президента), та ін. і так далі, і так далі...

А хіба далі можна так?... Тому я погоджуюсь, що сьогодніша ситуація так б сказать хрінова. Але замість того, щоб навіть по різні сторони барикад (се я зараз говорю лише про опозицію) раціонально їздити по округах і говорити з людьми наші лідери поливають таким брудом  себе, який нарід уже мало цікавить. Тут то люди і будуть підписувати договір з совістю - голосуватимуть за менше зло. А менше зло завжди виходить боком великим злом.

Я не думаю, що в Україні така вже погана ситуація, а щоб не було ще гірше треба в сій кризі навчитися професійно, стримано без зайвих емоцій працювати на благо вітчизні. Пора примусити людей до нудної повсякденої громадської роботи, бо лише так можна служити країні. Хтось же мусить.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: опозиція,об'єднана опозиція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.