215 ОКРУГ КИЄВА, ПРОБЛЕМА ВИБОРУ

13 жовтня 2012, 14:27
Власник сторінки
0
336

(ЩОБ ПОТІМ НЕ ШКОДУВАТИ)

Сьогодні зі мною зустрічався вже інший опозиційний кандидат, який також запропонував знятись та підтримати його. У нас відбулась цікава дискусія, в тому числі і щодо моєї статті про те чи варто мені зніматись - http://kiev4you.org/index.php/pisateli/51-publicistik/862-znimatys

На думку його штабу – ті виборці «за 50», які підтримують мене, це все ж думаючі виборці, які зрозуміли ціну «пайкам» і лавочкам Гереги, раз вони готові голосувати за мене, а не за Герегу (в крайньому візьмуть пайок у Гереги, але за неї не голосуватимуть) і на його думку, якщо я відкрито підтримаю його і проведу активну спільну агітаційну роботу то більшість з моїх прихильників, можливо навіть відсотків 90% все одно не вернуться до Гереги, а підтримають цього кандидата, за якого я агітуватиму. Принаймні до Гереги повернеться суттєво менша кількість, чим тих, які підтримають його.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.