Хірургічна аналогія :: Якби політики були лікарями

18 жовтня 2012, 01:17
Власник сторінки
0
290
Хірургічна аналогія :: Якби політики були лікарями

Якби ви обирали не партію до парламенту, а групу медиків, які вас будуть лікувати, це виглядало б приблизно так (незалежна думка)


Якби ви обирали не партію до парламенту, а групу медиків, які вас будуть лікувати, це виглядало б приблизно так (незалежна думка):

Якби медики були з ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, це були б кілька освічених, але корумпованих, лікарів, а решта - колишні колгоспники, ворожки і рекетири з медосвітою на рівні шкільного БЖД, для більшості з яких лікарські посади були куплені. Багато мали б репутацію "торговців дешевими донорськими органами". Система була б дуже добре налагоджена, тому їм треба було б підплачувати і до, і після, і під час операції.

Ви не могли б їм вказувати на невірність їхнього лікування, наприклад, вашої  голови, коли ви скаржитесь, що болять ноги, інкше було б викликано загін медбратів, і вас посадили б у божевільню підлікувати голову, потім би продовжили операцію.
Після операції ви б недорахувались кількох здорових органів, бо їх би продали спонсорам "покращення вашого здоров'я". Розріз вам би не зашили, а заклеїли скотчем, і лишили на хірургічному столі довиздоровлювати самому, бо це зрештою Ваша, а не їхня проблема. Стан здоров'я після операції був би не з найкращих – радійте що лишились живі. В той же час вас би переконували якимись від руки намальованими кардіограмами, що тепер Ви швидко йдете на покращення.



Якби це були КОМУНІСТИ - лікарі були б обвішані золотом, заробленим на продажу органів і крові колишніх пацієнтів, але поводились би як бідні професіонали.. Вам би поставили дуже страшний діагноз, вирізали б нирку, а якщо б ви сперечались, то ще й язик, пришили б частину курячого мозку, а частину вашого би засмажили і з'їли. Також, вас би заразили снідом а потім ще 10 років, поки ви повільно вмирали б, розповідали як чудово пройшла операція, і пропонували б зробити ще одну, щоб повернути доопераційний стан здоров'я. Лікарів би активно підтримували гвоздиками  заражені профілактичними дозами маразму і ностальгії бабусі з іконками Сталіна, а також заражена тим же молодь у кількості 2х чоловік.


Якби це був УДАР: головним хірургом був би дуже хороший боксер, який ніц не розуміє ні в анатомії, ні в хірургії, ні в виборі асистентів. Вони б у нього були колишніми співробітниками мясокомбінату, колишні акушери,  прибиральники та корумповані бухгалтери з тієї ж лікарні. Боксер би паралельно бив пики іншим боксерам за великі гроші, і оперував би Вас. Операцію проводили б за видресируваним наперед сценарієм, дистанційно керованим невідомо звідки кількома іншими, правда нікому невідомими лікарями. Результат залежатиме від того, чи не розбіжаться медсестри і медбрати під час операції і чи головний хірург зможе простежити щоб у вас не висмикнули якийсь здоровий орган в процесі.


Якби це була партія Наталії Королевської УКРАЇНА-ВПЕРЕД: операцію вела б попередньо звільнена за недбалість акушерка і професійний футболіст, які, як і попередній боксер, в хірургії мало  розбираються. Акушерка б завалила рекламою всі стовпи і дерева довкола лікарні, з заявами що вона всім робитиме операцію.
Вам би в дуже загальних термінах пояснили що все погано, потрібна операція, а потім все буде супер, і ви ще й після операції автоматично станете хорошим спортсменом.  Асистентами будуть якісь невідомі люди, а рекламу лікарів і репутацію акушерки гарантуватиме її брат із Москви.


СВОБОДА. Ці би вас лікували переважно традиційними народними методами в той час як інші годують пігулками і ін'єкціями. Ви, налякані чутками про агресивність лікарів, підете до них з острахом, але з надією що ці, якщо не кращі за попередніх, то хоча б точно здорові органи не чіпатимуть.

Після попередньої консультації з підозрою переконаєтесь що лікарі хоч і різкі у методах, але кваліфікація їх чомусь не така вже й погана (може тому що ці ще лікарню не очолювали, а може тому, що дійсно – мають совість). Вам поставлять реальний діагноз, щоправда перед операцією мимохідь запитають як ви ставитесь до традицій і мови переважної більшості пацієнтів лікарні. Якщо ваша відповідь буде схожа на реакцію скаженої собаки - дадуть обезболююче і перешлють на лікування до іншої країни. В іншому випадку розкажуть де і як оперуватимуть, і почнуть.
Операцію проводитиме  дипломований хірург з 20-річним стажем  і команда професійних, але дещо "надто захоплених" традиційною медициною, асистентів. Операція пройде нелегко, але з видимими результатами покращення. Вас випишуть після кількох місяців інтенсивної терапії, вдогін дадуть з собою купу традиційних народних ліків. Порадять менше користуватись язиком (і вухами), а більше користуватись очима (особливо оглядаючись назад), тренувати голову і серце, купувати тільки українські медикаменти і працювати над імунітетом до антиукраїнських вірусів.

БАТЬКІВЩИНА. Лікарі і асистенти усіх гатунків і професій, як унікальні професіонали, так і випадкові люди різних мастей, частина з яких мали достатньо звязків або коштів щоб отримати робоче  місце. 50% присутніх буде зацікавлена заробити на операції грошей, інші 50% - спробувати вас полікувати. Будуть і окремі, щоправда одиниці, ласі поцупити і здоровий орган, якщо випаде нагода. Команда лікарів вцілому мала б репутацію 8 років частково успішних операцій, але і з репутацією підозрілих підходів збоку головного хірурга, а також антисанітарії в окремих асистентів. Покращення вашого здоровя хоч і буде ціллю, але якщо, не доведи Боже, щось піде не так, більшість може стояти осторонь і дивитись, або з острахом покине операційну, рішуче пообіцявши повернутись і зробити все як треба десь наступного разу. Професіонали старатимуться з усіх сил, щоб досягнути найкращого результату, але, зважаючи на всіх інших присутніх, вони будуть швидше лебедем у комбінації лебідь-щука-рак.
Операція, принесе деяке покращення, але вам, швидше за все, потрібне буде ще одна, або навіть кілька, з більш організованими та сміливими медиками, щоб дійсно вилікуватись.


Будьте здорові!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.