Відстоїмо чисте повітря Дарниці – законом!

22 жовтня 2012, 19:59
Власник сторінки
Народний депутат України
0
399
Відстоїмо чисте повітря Дарниці – законом!

У суботу, у прекрасному парку «Позняки», проходила акція: «Відстоїмо чисте повітря Дарниці – законом». Підтримати мене, прийшли музиканти з популярної молодіжної групи «Друга ріка».

Сучасна молодь - політичне майбутнє нашої країни. Через кілька років саме молодь буде визначати життя України в цілому. Як буде жити наша держава, хто буде нею керувати, чи будуть у нас реальні соціальні та економічні перетворення? Відповіді на ці питання багато в чому залежать від активної громадянської позиції молодих. Практика проведення минулих виборчих кампаній показала, що київська молодь все активніше включається в політичні процеси, що відбуваються в столиці та країні. Серед молоді ходити на вибори стало навіть модно. Зростає у молодих людей і розуміння необхідності реформ та європейського вибору в Україні. Це було помітно, під час моїх зустрічей, як кандидата в депутати по виборчому округу № 212 в Дарницькому районі міста Києва з виборцями. Всупереч думці про те, що на вибори,переважно  ходять люди літнього віку, на моїх зустрічах було багато молоді, дітей! Хлопці та дівчата, дарничани, цікавились як геополітикою, так і проблемами свого рідного міста і району. Особливо екологією… Зі своїх зустрічей я зробив висновок, що потрібно зібратися великим гуртом, поговорити, підтримати один – одного в розумінні того, що в країні потрібні реальні зміни, що потрібно відстоювати ці зміни, а відтак потрібно прийти на вибори і проголосувати за демократію, за свободу, за свою Батьківщину! Отже у суботу, у прекрасному парку «Позняки», проходила акція: «Відстоїмо чисте повітря Дарниці – законом». Підтримати мене, прийшли музиканти з популярної молодіжної групи «Друга ріка». У парку зібралося біля трьох тисяч дарничан, суботній вечір, тепла погода, а головне бажання людей щось змінити у своїй країні – зробили свою справу!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.