ЗДОЛАЄМО ЗМОВУ!

24 жовтня 2012, 13:04
Власник сторінки
0
173
ЗДОЛАЄМО ЗМОВУ!

Звернення до виборців

            

Серед тих, хто в ці дні постійно є на телебаченні і радіо, хто миготить на бігбордах та іншій вуличній рекламі, ви не знайдете представників Соціалістичної партії України.

Не тільки тому, що у нас немає крадених грошей. Наші рекламні ролики не пропускають навіть за плату, навіть у бюджетний час, визначений законом.

Чому? Ви свідки змови. Вони (Партія регіонів, «Батьківщина», КПУ, «Вперед, Україна!» та інші) ухвалили виборчий закон з великими перевагами для себе. Вони забезпечені грошима з одного корупційного мішка. Більше 30 мільярдів гривень витрачається ними на кампанію. Тут ваші зарплати, пенсії, виплати «чорнобильцям», дітям війни та інші.

Влада оголосила війну своєму народу. Сьогодні б’ють наших кандидатів -мажоритарників, їхніх довірених осіб та агітаторів від СПУ. Влада та її сателіти  спільно готуються до фальсифікації результатів голосування. На скарги про порушення закону не реагують. Зусиллями влади поширюють брехню, плітки, займаються підкупом і шантажем виборців.

Не піддавайтесь на обман!

Не вірте брехливій рекламі!

Чиніть спротив злодіям!

Довіряйте лише собі!

Голосуйте за Соціалістичну партію України (№ 2 у виборчому списку) та її кандидатів у мажоритарних округах.

Ми – одна з найбільших партій України, з найбільшим досвідом боротьби за ваші права. Соціальна справедливість – наша мета. Від неї ми ніколи не відмовлялись, боролися за неї і в останні роки, коли шахрайством нас не пропустили в парламент. Ви самі бачите – без соціалістів в парламенті про ваші проблеми згадати нікому.

Ідіть на вибори! Голосуйте по совісті!

Голосуйте за СПУ- № 2 у виборчому списку.

ВІДНОВИМО СПРАВЕДЛИВІСТЬ! ЗМІНИМО КРАЇНУ ЗАРАДИ ДІТЕЙ!

Голова Соціалістичної партії України                          Петро Устенко

23 жовтня 2012 р.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.