Здійснено два замахи на життя кандидата в депутати по ВО № 97 Юрія Кравця

24 жовтня 2012, 18:22
Власник сторінки
0
174

23 жовтня о 22.00, при виході із приймальні Правозахисної Групи «Варта», було скоєно напад на одного з лідерів перегонів, кандидата у народні депутати по виборчому округу № 97 Юрія Кравця.

Вчора, 23 жовтня о 22.00, при виході зі своєї приймальні Правозахисної Групи «Варта», було скоєно напад на одного з лідерів перегонів, кандидата у народні депутати у виборчому окрузі № 97 (Київська область) Кравця Юрія Григоровича та його помічника Авраменка В’ячеслава.

Здійснили напад двоє невідомих молодиків спортивної статури. Один з них наніс удар у скроню Юрію Кравцю, інший в цей час використав перцевий газ. Відбившись персональним комп’ютером, Ю. Кравець вибіг до освітленого місця біля  магазину «Оазис». Нападники переслідували його до останнього, але побачивши охоронця магазину, зникли у невідомому напрямку.

Виїхавши на місце події, працівники міліції оперативно провели слідчі дії, внаслідок яких було затримано двох підозрюваних. Кандидат у народні депутати проходить обстеження судово-медичної експертизи на предмет встановлення наявності струсу мозку.

За три дні до цього, 20 жовтня, на чернігівській трасі між смт. Калита та с. Семиполки, повертаючись із зустрічі з виборцями, Юрій Кравець потрапив в аварію. На зустрічну смугу «вискочила» вантажівка «Газон», яка належить найбільшому землевласнику Броварського району, наближеному до районної адміністрації та ПР. Як наслідок, сильно постраждали авто агітаторів та кандидата у народні депутати Юрія Кравця.  На щастя, жертв немає.

Протягом 3 днів відбулося 2 замахи на життя кандидата, що є кричущим фактом. Кандидатом у народні депутати Юрієм Кравцем була озвучена публічна позиція щодо підтримки Об’єднаної Опозиції ВО «Батьківщина» та входження до фракції «Батьківщина» у парламенті. 

Ірина Нешва,

довірена особа Юрія Кравця, кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 97 на чергових виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.