300 неандертальців

25 жовтня 2012, 20:53
Власник сторінки
Мамай
0
187

300 спартанців зупинили східну орду на шляху в Європу. а 300 неандертальців зупинять україну на шляху в Європу. ТЯГНІТЬ ВСІХ ЗНАЙОМИХ на вибори бо доведеться тянути ярмо.

Просто бісить коли опозиційні "лідери" передбачають перемогу коли навіть трійочник в математиці може довести іншу теорему "від протилежного":
-Навіть якщо не зарубають Свободу і "незалежні" судді трошки попрацюють а не полижуть отримаєте МОЖЛИВО невелику перемогу по партіях.
-По мажоритарці явно вимальовується перевага любителів влади.
-Хто із експертів прогнозує менше десятків тушок по партійних і в рази більше по мажоритарниках напишіть що ви приймаєте для тверезого оптимізму.
Таким чином  про яку перевагу і до кого Ви(лідериОпазіциї) говорете - невже Ви боретесь за залишки екторату дибілів (від ПР їх не перетянете) --- Ви повинні закликати всіх прийти щоб фіракція дибілів не нагнала 300 дякуючи вашому бездарному егоцентризму.(ЦЕ ЕФЕКТИВНІША МОТИВАЦІЯ)
Заводи вже роздеребанили, землю роздеребанять і що -- свій дибільний електорат будуть юзати дешевше китайців а за одно і нас --- хто не втікне за кордон.... ЙДІТЬ НА ВИБОРИ - МОЖЕ НЕ НАБЕРУТЬ 300.
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.