Campus 3.0: пам’ятає про вчора, діє сьогодні, думає про завтра

27 жовтня 2012, 19:13
Власник сторінки
0
303
Campus 3.0: пам’ятає про вчора, діє сьогодні, думає про завтра

Campus 3.0. Кожним своїм дзвінком будильника він будить країну від байдужості, зневіри, підкупності та безвідповідальності.

     Живучи в ХХІ столітті, вже важко повірити, що є такі прошарки суспільства, яким взагалі байдуже, що чекає на них в майбутньому, живуть лише сьогоднішнім днем. Отримуючи мізерну соціальну допомогу у вигляді пайків, вартість яких не перевищує тридцяти гривень, сумнівні обіцянки та марні надії, виборець-2012 готовий продати свій голос. Це стає незламною перепоною на шляху до формування демократичного суспільства.

     Campus 3.0 - один на сотні, або ж і тисячі телепроектів, який має на меті "відкрити очі" дезінформованому суспільству, доносить об’єктивну інформацію, на основі якої кожен виборець має змогу зробити власні висновки, відповідно і правильний вибір.

      Campus 3.0 знімає завісу чаю та гречки. Він наштовхує людей на стежку правильного майбутнього: хоч і не утопічно безхмарного, але демократично свідомого.

       Campus 3.0 об’єднує різні регіони України - від заходу до сходу, від півночі до півдня. За допомогою інтерактивних засобів online-комунікації (skype, twitter, facebook) дає змогу обмінюватися думками, ставити запитання безпосереньо в студію, заводити живу дискусію між українськими політиками та свідомою молоддю.

      Campus 3.0 - це змога побачити теперішніх, або ж майбутніх депутатів в справжньому світлі - без масок, гриму обіцянок перед активною молоддю, готовою до радикальних змін.

       Campus 3.0 дає можливість побачити і відчути політику зсередини, нагадує нам про обов’язок громадянина - не бути байдужим за своє майбутнє та за долю суспільства вцілому.

      Campus 3.0 не дозволяє переступити межу власної гідності та стати жертвою сучасної політичної ситуації в майбутньому.

     В передніч парламентських виборів як ніколи варто пам’ятати, що кожен із нас несе відповідальність за долю всього українського. І може вже завтра ваш голос стане вирішальним!

     

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: дебати,політика,демократичне суспільство,ВИБОРИ 2012,телепроекти,соціальна свідомість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.