А ви зробили свій вибір?

27 жовтня 2012, 22:40
Власник сторінки
0
275
А ви зробили свій вибір?

А ви зробили свій вибір?

                         Майже кожен громадянин України знає про те, що  в Україні  28 жовтня проходитимуть вибори до Верховної Ради України. Всі партії активно пропагандували на протязі кількох останніх місяців  себе та своїх лідерів, розповідали що вони зробили, і що ще зможуть зробити за для блага нашої країни. У більшості людей постає питання за кого ж голосувати, адже від цього залежить подальша доля нашої країни. 

                   Людям, яких дійсно хвилює це питання, замало  політичної реклами та пропаганди, тому вони починають  читати політичні газети. Статті, дивитися політичні програми та вичитувати в інтернеті що собою представляє кожна партія.

                   У цьому році я вперше буду голосувати, тому мене, як вже повноцінного громадянина України, зацікавила ця тема. Тому,  одразу ж почала шукати  інформацію в інтернеті, дивитися телепередачі тощо.

                   За цей весь час я передивилася і перечитала багато чого про політику, політиків, їх минуле, майбутнє, діяльність і т.д.  І все, що я можу сказати  - не завжди  написана правда.

                 Найбільше з обранням політичної сили мені допомагли онлайн-дебати на ТВі Campus 3.0, де політики відповідали на питання звичайних студентів та тих хто писав свої запитання на фейсбуці. Помітно, що політики не знали питань які задаватимуться. Ведучі Віталій Гайдукевич та Інга Вишневська добре тримались,  самі задавали провакаційні питання гостям студії і давали зрозуміти, що вони не проти політиків, вони за народ!

                   До того ж команда кампусу робить різні політичні відеоролики, які більш доступні і зрозуміліші для народу. Їх можна побачити на їх YouTube каналі.

                    Крім того, я почала розуміти, що відбувається у нашій країні,  хто і що  собою представляє, і найголовніше, я вирішила за кого буду голосувати.

             Сподіваюся, що ви також зробили вибір!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.