Campus 3.0 «Молодь розбудить країну»

28 жовтня 2012, 02:33
Власник сторінки
0
213
Campus 3.0 «Молодь розбудить країну»

Не проспи своє майбутнє.

Сьогодні, в Україні майже немає активної молоді, яка б турбувалася про політичне, економічне та соціальне майбутнє своєї країни. Нікого не турбують зміни, перевороти та реформи – «моя хата з краю – нічого не знаю»… Вибираючи між мовчанням та активними діями, люди надають перевагу абсолютно пасивній думці. Молодь впала в «сплячку» та сподівається, що коли прокинеться в країні буде стабільність, лад та добробут. Нажаль, сучасні реалії диктують інші правила. Тут або пан або пропав. Треба діяти саме зараз. Головне почати.

 

Campus 3.0це абсолютно новий і незалежний проект молодіжної спільноти, головною метою якого є розбудити країну. Великим досягненням є те, що студенти цікавляться цією темою, так поступово всі міста України долучаються до активної діяльності організації. Дуже впливовими та вагомими стали онлайн-дебати студентів та представників влади. Вони привернули увагу молоді, показали політиків в зовсім новому світлі, та дали зрозуміти, що в студентів є багато претензій, не задоволень та сумнівних запитань, які змушували нервувати представників різних партій. На дебатному  ринзі встигли побувати представники майже всіх впливових і значущих українських партій та кандидати по мажоритарним округам м. Києва, області на ін. Жоден політик не вийшов сухим із води.

 

Сподіваємось, що будильник кампусу зможе додзвоніться і до твого серця та мозку. Вибори вже за декілька годин. Почни хоч з чогось. Інтернет в тебе буде кожен день, а ось можливість змінити майбутнє країни можливо один раз на все життя. Просипайся! Думай! Вибирай!  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.