криза філософії понять особистості....

31 жовтня 2012, 20:49
Власник сторінки
0
178

...у рамках зустрічі з просторовою СИСТЕМОЮ нашого життя один на один...


...що таке намір? ...що таке взяти зобов'язання..? а що таке досягти певної мети? намір робити те, що заспокоїть мозок, знайде відповідний статус бути вільним і одночасно давати вказівки колегам в організації виконувати певні завдання знаходячи таким чином собі грунт для того, щоб виступити лідером в певний момент, коли це однозначно принесе дивіденди особисто вам як шукачу взимання ренти з мішка господаря, який є вашим головним начальником на роботі і одночасно ворогом в певних розуміннях у побудові стосунків та взаємовідносин... намір не просто треба уявляти, як бажані ліки для більш кращого життя, його треба вміти реалізовувати, особливо в умовах системи, системи бездушного егоїстичного взаємознищення як особистостей людей, недовіри один до одного та утвердження "пустих" культурних цінностей, де не має місця "чистому" розуму, звідси понняття "наміру" викристалізовується в умовах суспільних або навіть командних відносин, коли майже всі колеги по роботі є тут згідно корупційних схем, хто дав велику суму грошей, щоб отримати місця, хто має зв'язки, які проторюють шлях у майбутнє.., все це у підсумку перетворюється на кубло або певне "братство" людей, яким не обов'язково мати якісь професійні якості як окрім вміння самоутвердження в загальній гризні поміж собою та подачі себе як "чесного та відповідального" сумлінного працівника, постійного перебільшення свого місця в соціумі і т.д.

Саме так виглядають в Україні відносини в політичних партіях, державних установах, великих бізнес-структурах... Звідси слідує, що нібито "вільний" студент закінчуючи універститет маючи ще чистий в зародку своєму "намір" жаги змін суспільства, перетворення політичної системи на інші типи повноважень, відповідальності та мислення і функціонування, що у підсумку є тим елементом, який дуже піддатний вразливості та спотворенню, що перекреслює вислови на кшталт "а от як би я був президентом України, то б зробив би все зовсім по-іншому..."....

Отже сам "намір" повинен ще пройти нове народження, народження справжньої боротьби первобутнього стану з здичавілим оточенням, яке ніколи не зрозуміє вас, вашу філософію, а особливо якщо ви вже в університеті піддалися та повелися на ідеях демократії висловлених не тільки стародавніми греками та ідеями Просвітництва, а видозміненої з плином часу в другій частині XX сторіччя різними апологетами, які і по-сьогодні не заспокоються постійно проводячи експеременти над покращенням суспільного стану та умов існування самої спільноти!!!! Звідси і випливають взяття зобов'язаннь боротьби з системою існуючи в логіці цієї системи, саме це може певним чином наблизити вас до досягнення певної мети!!!!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.