Втомлений пост з ОВК 223

02 листопада 2012, 04:13
Власник сторінки
0
406

Вирішив на якийсь час повернутися до блогерства котрим не займався вже досить давно. Роблю це зараз, уночі, бо очікувати чергового нападу на скандальний ОВК 223 досить нудно.

Вирішив на якийсь час повернутися до блогерства котрим не займався вже досить давно. Роблю це зараз, уночі, бо очікувати чергового нападу на скандальний ОВК 223 досить нудно. Для того аби було більш зрозуміло що то за 223й ОВК нагадаю, що саме тут за депутатський мандат змагаються мажоритарники Юрій Левченко і Віктор Пилипишин.

Скажу ще пару слів чому тут зараз, майже о 6й ранку, стало неспокійно. Десь годину тому виходив на ганок ОВК вдихнути свіжого нічного повітря аби троха прогнати сон і побачив кілька бачених раніше облич. Це були так звані "журналісти", що позавчора влаштовували провокації в залі засідань комісії ОВК 223. А учора вони були на вістрі невдалого штурму цієї ж ОВК. Міліція їх відкинула. Зараз про це нагадує лише побите скло на вхідних дверях. Оскільки я за професією фотокор то думаю, що варто показати кілька цікавих фото тих людей, про яких зараз говорю. Світлини було зроблено під час провокації у залі засідань 30 жовтня майже опівночі.

















статні у Пилипишина "журналісти" чи не так? )
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.