Звернення щодо виборів 2012

06 листопада 2012, 12:27
Власник сторінки
0
366
Звернення щодо виборів 2012

Звернення щодо виборів 2012 до народу України

Шановний народе України!

 28 жовтня 2012 року ми обирали Верховну Раду України. Сам Бог дав людині право вибору. Він не створив її маріонеткою. Тому той хто спотворює вибір  народу той намагається спотворити Божу волю для цього народу. З прикрістю спостерігаємо порушення, що відбулися на дільницях – вкидання бюлетенів в скрині, що не попадали в поле зору відеокамер, каруселі, підкуп виборців та членів комісій. Та ще прикріше та обурливіше бачити грубі наглі фальсифікації на ОВК, беззаконні рішення суддів, неправомірні дії правоохоронних органів при встановленні результатів голосування.

 Все це наводить на думку: особи, що вчиняють такі незаконні дії, мають бути покарані. У другому посланні до Тимофія 4:14 написано: «Нехай Господь їм віддасть за їхніми вчинками». Закликаю всіх до молитви щоб суди Божі здійснились над кожною людиною, що була причетна до фальсифікацій, щоб зло було покаране, щоб фальсифікатори понесли кримінальну відповідальність, щоб Бог очистив Україну від зла. Продовжувати  терпіти це є гріхом!

 Сергій Балюк, єпископ Християнської Євангельської Церкви.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.