…Гоп-стоп, Канадо!

06 листопада 2012, 18:49
Власник сторінки
0
456
…Гоп-стоп, Канадо!

Як же ж розпізнати гопника та зуміти зорієнтуватися в ситуації?



Для пересічного українця так звані «гопники» не є чимось незвичайним. Та й не дивно, бо різноманіття «трисмугових» спортивних костюмів заповнює вільний простір, тільки-но зайди в темний двір чи сквер. Але що робити наївним іноземцям, і так до смерті наляканим українськими буднями, відображеними засобами масової інформації?


Олімпійка, «шкірянка», гостроносі туфлі під спортивний костюм та зачіска напівбокс? Так, пане канадцю, ви правильно здогадалися, перед вами  справжнісінький «реальний пацан»! Якщо Вам «пощастило» зустрітися з таким індивідом, доцільним буде дізнатися, що можна від нього чекати.

Отже, цей соціальний прошарок суспільства має за звичку сидіння на корточках («на кортах», «на карташах», «на крабі»), вживання «сємок», хамську поведінку та має незрозумілу пристрасть до бійок за приводом та за його відсутністю (що буває найчастіше). З аксесуарів можна побачити барсетку, чотки, хрести та мобілу, з якої іноді лунає щось амузичне Характерною також є нецензурна лексика та бажання спілкуватися з усіма оточуючими. При цьому розмову вони починають зі слова «чуєш», а стандартними проханнями є «дай на мтс подзвонити» та «прикурити не буде?».

Якщо ви бачите представника цієї течії, моя вам велика порада – біжіть поперед батька в пекло та від гріха подалі. Таким чином ви збережете свій моральний та матеріальний стан.  Та якщо контакту уникнути не вдалося, і Ви все ж таки почули фразу «ходь сюди» -  не нервуйте, поводьтеся природно й невимушено. Головне, що ви повинні знати - гопніки не є справжніми злочинцями. Вони слідують тонкій грані – спочатку викликають страх, а потім, відчувши свою перевагу та отримавши жадану пачку цигарок, спокійно йдуть у своїх справах.

А взагалі-то, пане канадцю,  українці – дружелюбна нація, і українські гопники не є винятком. Так, Україна – не Канада. Але ми щасливі жити в цій мальовничий країні і сподіваємося, вона буде й Вам до вподоби. Шануймося!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: гопники
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.