З Днем народження пані майбутня Президент

27 листопада 2012, 01:48
Власник сторінки
0
483
З Днем народження пані майбутня Президент

Шановні українці і патріоти! Сьогодні День народження Юлії Тимошенко.

Жінки, яка зарекомендувала себе, як безстрашний борець з цілими олігархічними кланами і династіями, що зародилися і живуть  на тілі нашої неньки України, як самий патріотичний і  демократичний  Прем’єр  - Міністр за всі часи незалежності  нашої держави, як єдиний  Лідер справжньої, не фальшивої, демократичної опозиції, як політик з великої букви і державного і світового значення.  

Юля Тимошенко по праву заслуговує сьогодні на ці звання, адже вона їх виборола  своїми вчинками, своєю політикою, своїми кроками в політиці,і своєю незламною позицією і вольовим духом, а головне своєю любов’ю до України.

Від імені всіх українців, хто підтримує цю жінку, вболіває за неї і молиться - я хочу звернутися до нашої  Юлі з щирими привітальними словами.

Вельмишановна наша Юліє Володимирівно.  Юля!

В цей, на зло всім твоїм ворогам, святковий для тебе день, дозволь привітати тебе з твоїм Днем народження. Привітати тебе ще з одним роком, який ти пройшла, прожила з піднятою головою над всіма, хто хотів її схилити. В твоєму житті знову настав час війни, боротьби, протистояння зі злом і темними силами, що окутали не лише тебе, а всю країну. Ми всі бачимо, як ти тримаєш удар, як ти воюєш, як ти відбиваєшся від нападів. Історія твого життя показала, щоб керувати вільною і демократичною країною, ти повинна була її спочатку звільнити від тиранії і тоталітаризму.

Твій життєвий шлях наповнений ходою проти вітру і зла, змов і зрад. Але ти маєш залізну волю і не зламний дух. І ці вольові якості і відчуття перемоги -  передаються кожному українцю, який втрачає віру в світле майбутнє своїх дітей і своєї країни. Я тебе прошу, благаю, молю, не опускай тільки руки, не втрачай цієї надії.

Не гаси в собі  того запального вогню, яким ти спалюєш  всі мости, по яким незгода і зло наближались завжди до нас. Тебе прозвали Княгинею Ольгою, Жанною Д`арк, залізною Леді, але при всій моїй повазі до цих світових, історичних постатей, жодна з них, не пройшла такого тернистого, войовничого шляху, устеленого зрадами, недовірою, брехнею. Іноді,  достатньо однієї зради, одного програшу, однієї битви, аби самий кремезний чоловік, тим паче політик, зламався, здався і навіть заплакав(Єльцин здав повноваження, Янукович втік після програшу в 2004 році, Ющенко ховався від проблем, а Путін і  Обама взагалі заплакали).

Чи багато таких політиків, які б здатні були не лише протриматися в політиці більше 10 років, а й  перебувати весь час  у вирії політичних подій, вести читку лінію,переходити з опозиції у владу і навпаки, але залишатися на слуху, а не в тіні?

Нехай Бог і надалі оберігає тебе від, навіть, думки зламатися, здатися, опустити руки. Нехай Матір Божа береже тебе і голубить, як своє немовля, захищаючи від всіх бід та незгод.

Терпіння тобі, здоров’я, наснаги, сили, мужності і Божого Благословення.

З Днем народження тебе, наша Юля.

Твій народ, твоя країна, твоя Батьківщина.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.