Без ідеології українського націоналізму - ми антиукраїнці

27 листопада 2012, 19:19
Власник сторінки
журналистка, I курс =)
0
452

як це змінити?

       На сьогодні існує безліч невирішених питань, які стосуються України. З вуст громадян, політичних діячів завжди піднімаються безліч проблем, завдань, які потрібно вирішити для нашого кращого майбутнього.

      Але при цьому забувають про корінне завдання українського народу - української ідеології, УКРАЇНСЬКОГО націоналізму. В свою чергу, вирішення цих завдань слугує концепцією, моделлю, прикладом, вирішенням всіх інших  проблем УКРАЇНИ. ( "Насправді Україна не має власної чіткої міжнародної політики і шарахається між Сходом та Заходом, між Москвою та Європою. Її лідери публічно висловлюються за європейський вибір, а на ділі всією душею тягнуться до Росії і всіляко сприяють посиленню її впливу на Україну").

      Ми не маємо державної ідеології і саме тому нам нав'язують чужу. Так, в якісь моменти вона проявляється, але не українська, в основному - антиукраїнська. Антиукранські сили ведуть активну політику:
приниження національної гідності українців, заміна національної культури космополітичним сурогатом, ревізія національної історії, паплюження таких українських національних святинь, як Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка. При знищенні творів, а головне -  ідей, висловлених у творах митців, "поваливши стовпи української духовності, моральності, істинного патріотизму", легко можна позбавити світоглядної опори, нас - українську націю!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Киев,жизнь,мир,политика 2012,политика в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.