Армія справжніх чоловіків

05 грудня 2012, 21:38
Власник сторінки
0
273

Для мене День збройних сил це теж свято, хоч і служив ще за часів Радянського Союзу. Адже наша армія — це не просто люди в погонах, а наші брати, сини, чоловіки і батьки!Це наша українська армія!

Щороку в цей день я з приємністю згадую роки своєї служби в армії. Мені випало служити ще в лавах Радянських збройних сил. Я змалечку займався спортом, був привчений до порядку та праці. А у військах ці навички відшліфувались ще більше. Бо армія навчає бути справжні чоловіком не тільки фізично, а й духовно. Там, як ніде, пізнаються братерство, взаємодопомога, честь та обов'язок. Бо справжній офіцер ніколи не буде чинити негідно. Він зобов’язаний  з повагою і честю ставитись до побратимів, любити та захищати жінок.

Свого часу мені поталанило в армії із колегами по службі, з командирами-наставниками. Для мене взірцем військового став командир роти капітан Михайло Михайлов. У всьому показував нам особистий приклад. Дружні зв’язки з ним  підтримував і після завершення служби.

Кожен чоловік має прагнути прожити життя так, щоб заслужити звання захисник. Щоб рідні і близькі могли пишатися ним.  Цю науку я засвоїв сам, а зараз передаю своїм синам.

Тривалий час військова служба в нашій країні не була престижною, однак останнім часом ситуація почала змінюватися.

Не тільки держава має цінувати та піклуватися про своїх солдатів та офіцерів, а й ми з вами. Не з примусу, а за покликанням душі. У лавах армії служать наші брати, сини, чоловіки і батьки! І армія це наша, українська.

У розвинутих країнах армія покликана захищати громадян країн не тільки від військ нападника, а й від природних чи промислових катаклізмів. Вони одні з перших кидаються рятувати людей у важких ситуаціях. Бо незалежно від звання були і будуть справжніми чоловіками.

Про це варто пам'ятати, щодня, допомагати і підтримувати армійців. Тим паче шкодувати теплих слів привітання у їхнє професійне свято — День Збройних сил. А вони, я впевнений, не підведуть.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.