Хто такі колектори?

20 грудня 2012, 19:29
Власник сторінки
0
258
Хто такі колектори?

Час повертати гроші. Хвиля економічної голоду не закінчувалась і кінця того не видно. Голод не закінчувався в 30-х роках був продовольчий голод, в повоєнні роки дефіцитний голод, а зараз грошовий.

Хто такі «колектори»?

В тяжкі сьогодення економічного занепаду країни, скрутно живеться тим, хто має не сплачені позики перед фінансовими установами. Не має грошей для сплати кредиту, чекай дзвінка!

Хто вони, колектори?

Здебільшого, це молоді люди, які добре навчені психологічними методами спілкування з боржниками. Це люди, які добре знають законодавчо правові норми. Це люди, які завжди зроблять з Вас винними, навіть там, де Ви абсолютно праві.

Як правильно себе вести у розмові з представником Колекторської компанії?

Здебільшого люди бояться дзвінків від представників Колекторських агенцій. Це зумовлено тим, що людина не знає, що їй казати, як правильно відповідати на поставлені запитання, як вести розмову, що краще казати в розмові, чого взагалі ніколи не можна говорити, тощо. Пам’ятайте завжди, Ви КЛІЄНТ. Ніколи не зникайте, бо в такому випадку, можуть дзвонити Вашим рідним, писати листи різного змісту, надсилати голосові повідомлення, розповсюджувати інформацію про Вас в соціальних мережах. Якщо Ви розумієте, що Вам може загрожувати судові тяганини, краще взятися за вирішення справи раніше, чим надійде судова повістка про виклик до суду. Ви повинні розуміти, що судові витрати будете сплачувати не Колекторська компанія, не Банк, а саме Ви. Бо на сьогоднішній день, відсоток виграшних справ за клієнтами  дуже-дуже низький.

Що робити, якщо банк нарахував великі штрафні санкції?

Всі читати вміємо, одиниці читають. Так можна сказати, про тих людей, які вирішили взяти позику у фінансової установи. Коли ти розумієш, що через п’ять хвилин тобі дадуть омріяну суму грошей, забуваєш про все, про відсотки, які потім не будуть влаштовувати, про великі штрафні санкції, які прийдеться сплачувати, бо поставив підпис, дізнаєшся, що таке комісія, що за неї також треба платити. Перед тим, як брати позику треба подумати добре, а чи потрібна вона взагалі. Про це думаєш вже потім. Вразі, якщо Ви дізнаєтесь, що по кредитному договору, який сплачуєте є штрафні санкції, треба йти до фінансової установити і клопотати письмово, про їх списання. Не можете платити суму щомісячну, яка зазначена в кредитному договорі, пишіть письмово на відділені фінансової установи, заяву на пролонгацію, чи реструктуризації кредитного договору. Заяву забовязанні прийняти і надати на указану вами адресу письмову відповідь, на всі Ваші запитання. Перед сплатою кредиту рекомендуйте касиру зараховувати кошти на тіло кредиту, а потім на проценти, в даному випадку Ви економите свої кошти.  Завжди сплачуйте до останньої копійки, бо в іншому випадку, кредит буде не закрито і довідки про закриття кредиту, яку обов’язково треба взяти Вам ніхто не надасть.

За повідомленням Незалежної асоціації банків України на сьогоднішній день заборгованість громадянин України складає 189 млр. 687 млн. гривень. Найбільш проблемних позик в столиці, найменше в Чернігівській області. Найкраще виходять з кризи Західні регіони: Рівненська, Тернопільська, Івано-Франківська області. Якщо порівняти видаткову частину Державного бюджету України 2013 з сумарною кількістю проблемних активів громадянин, ми прийдемо до висновку, що майже кожна друга гривня державного бюджету є проблемною.  Для порівняння видаткова частина державного бюджету України на 2013 рік складає 410 млр. 660млн. 505,7 тис. гривень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.