Цирк поїхав, а клоуни - ті самі

26 грудня 2012, 15:28
Власник сторінки
журналіст
0
161

Першу виїзну нараду новопризначений губернатор Дніпропетровщини провів у радіологічному корпусі міського онкологічного центру - цікавився ходом проведення будівельних робіт

Як годиться, зібрали всі медичні верхи, підрядників, чиновників та по-максимуму - місцеві ЗМІ. Дмитру Валерійовичу відзвітували головний лікар онкоцентру та начальник г.у. охорони здоров'я ОДА. Губернатор робив серйозне обличчя, перепитував, уточнював. Але все одно створювалося враження, що він не просто не в курсі справ, які залишив на нього попередник, а й дуже далекий від медичної галузі та її сучасних технологій.

В принципі, нарада пройшла у звичному для таких заходів режимі, якщо не враховувати, що журналістам не дозволили задавати запитання новопризначеному очільнику. Мовляв: це у нього ВПЕРШЕ, словом, соромиться та переживає людина перед незнайомими дядями та тьотями. Довго перед підходом до преси стояв губернатор з відкритою чорною папочкою та лихоманливо бігав очима по невивченому тексту. Результатом поганої пам'яті, а можливо, неймовірної зайнятості, став провальний виступ Дмитра Валерійовича перед журналістами. Хоча свою мовленнєву абру-кадабру він намагався затьмарити впевненим, гучним голосом, дивлячись на своїх колег, я зрозуміла, не лише мені "речь" губернатора винесла мозок.
Звісно, не настільки важливо, як, хто та коли саме обмусолюватиме нагальні медичні проблеми та відкриватиме майбутню додаткову надію для онкохворих. Головне, щоб медичний персонал справді навчили працювати на новому обладнанні, щоб лікування у онкоцентрі дійсно було безкоштовним, а закуплена дорога техніка реально зменшувала шкідливий вплив опромінення на організм. Адже, шановні "потняки" податків, за наші з вами гроші відбуваються "покращення" регіонального та національного масштабу. Так кому, як не нам користуватися цими надбаннями?!







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.