Вінницький суддя поповнив лави “письменників-фантастів”

03 січня 2013, 22:22
Власник сторінки
0
347
Вінницький суддя поповнив лави “письменників-фантастів”

Суддя Вінницького міського суду Антонюк В.В. вигадав та приписав покази 24 свідкам, які їх не давали. Відповідачі — посадові особи Вінницького медуніверситету під керівництвом ректора Мороза В.М.

Кандидат фармацевтичних наук подала 3 позовні заяви на керівництво Вінницького медуніверситету.

Під час судових засідань, суддя Вінницького міського суду Антонюк В.В. провів допит 24 свідків — завідуючої кафедри фармацевтичної хімії, начальника відділу кадрів медуніверситету, викладачів та лаборантів.

Їх покази зафіксував технічний засіб судового процесу й створена аудіофонограма судового засідання.

Судді Антонюку В.В. здалися недостатніми покази свідків, щоб винести рішення на користь відповідачів. Але він не розгубився він просто ВИГАДАВ ПОКАЗИ, яких жоден зі свідків не давав і ДЕТАЛЬНО ОПИСАВ ЇХ у своєму рішенні.

Генеральна прокуратура України вже протягом 2 місяців, а Вища рада юстиції майже 7 місяців перевіряє “літературні здібності” судді Антонюка В.В.

Тим часом, Антонюк В.В. продовжує працювати у Вінницькому міському суді і для його творчих злетів знаходяться нові герої. Одним з них можете стати Ви, Ваші близькі або друзі.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.