Ярослав Федорчук з презентацією книги "Волинянин" в Інституті журналістики

10 січня 2013, 11:14
Власник сторінки
0
247

Ярослав Петрович презентував свою книгу і безпосередньо розповів про ті страшні події на Волині під час Другої світової війни.

Нещодавно до стін Київського університету завітав Ярослав Федорчук,  український політик, народний депутат України та кандидат економічних наук, з презентацією своєї книги «Волинянин». Студенти мали не лише можливість ознайомитись з книжкою, а й почути спогади про драматичні події з історії Волині та України у ХХ столітті безпосередньо від автора.

 Ярослав Петрович зізнався, що спочатку не збирався писати, адже спогади – це спроба зупинити час. Але не вийшло. Він хотів, щоб прийдешні покоління знали власну історію, причому справжню, без перебільшень та замовчування.  Адже він був свідком тих кривавих подій на Волині під час Другої світової війни і як ніхто інший зміг висвітлити їх, бо пережите назавжди залишилось в його пам’яті.

Книжка «Волинянин» - перша художня книга автора, що відтворює  велику українську трагедію. Описані події просто вражають. Мимоволі  задумуєшся, як взагалі, наш народ все це пережив, не здавався і боровся за Україну до останнього подиху.

Також Ярослав Федорчук розповів і про власне життя після всього пережитого. Адже всі ті події просто так не могли пройти осторонь, вони назавжди закарбувались в пам’яті ще юного Ярослава і вплинули на формування його світогляду. Будучи ще юним, він твердо вирішив, щоб там не було, а він буде робити все можливе і не можливе для рідного краю. І книжка «Волинянин» - це тому підтвердження.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.