Подарунок студентам від "опозиції"

16 січня 2013, 18:12
Власник сторінки
0
291

За останні два дні соціальні мережі "вибухнули" новинами про новий законопроект "Про вищу освіту", зокрема про те що він не передбачає положень про пільговий проїзд студентів у громадському транспорті

Першзавсе хотілось би заспокоїти студенство, По-перше, пільги на проїзд студентів у громадському транспорті регулюються іншими документами. Зокрема Законом України "Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді", Указом Президента від 1999 року "Про заходи щодо впорядкування механізму надання пільгового проїзду", і Постанови Кабінету Міністрів України № 541 від 1999 року "Про надання пільгового проїзду студентами вищих навчальних закладів та професійних технічних закладів. По-друге, авторство цього законодавчого творіння належить так званій "опозиції" (...проект закону внесено за підписами голів фракцій «Батьківщина» Арсенія Яценюка, «Свобода» Олега Тягнибока та «Удар» Віталія Кличка. Співавторами документа є члени фракції «Батьківщина» Лілія Гриневич та Леся Оробець, члени фракції «Удар» Ростислав Павленко та Павло Розенко, від фракції «Свобода» – депутати Ірина Фаріон та Олександр Сич.) [http://zik.ua/ua/news/2013/01/14/388367]. Дивно чому "наші" ЗМІ нічого про це чудо "опозиції" нічого не говорять... можливо страх втрати електорату. Якщо законопроект поданий "опозицією", то шанси його стати законопроектом досить і досить не значні.
Тому жодних підстав для хвилювання в українського студенства не має! Просто слід задуматись за яку партію/кандидата поставити галочку на наступних виборах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.