Львів’ян від грипу лікуватимуть Тимошенківським «Таміфлю»

22 січня 2013, 21:11
Власник сторінки
Незалежний оглядач
0
237

У Львові департамент охорони здоров’я ОДА для лікування грипу буде використовувати противірусний препарат «Таміфлю», який під час пандемії каліфорнійського грипу у 2009 році закупила ще екс-прем'єрка

Чиновники ЛОДА визнали, що це єдиний ефективний препарат у боротьбі проти грипу. Мовляв, якби не цей препарат, то в 2009 році збільшилась кількість летальних випадків.

 Протягом двох років теперішня влада звинуватила  Юлю Тимошенко у всіх зловживаннях «попередників», натомість для добробуту свого народу нічого не зробила сама.

Хоча правда одна – память українців їм не стерти. Тому що в сільських амбулаторіях – швидкі від Тимошенко рятують людей,  препаратами від Тимошенко лікують пацієнтів, а такими «невигідними» газовими контрактами користується донецький прем’єр-міністр!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.