Електронний уряд працюватиме ефективніше ніж реальний

23 січня 2013, 10:11
Власник сторінки
юрист
0
160
Електронний уряд працюватиме ефективніше ніж реальний

Контролюймо доходи і видатки державного бюджету

На сьогоднішній день звучить багато звинувачень в адрес уряду, а саме з питання розподілу державного бюджету. Доки гроші доходять «до низів», то більша половина розкрадається, і використовувати їх за цільовим призначення зовсім не ефективно.
Ми повинні розуміти, що ніхто не захоче сам собі «обрубувати хвости» і відмовлятися від «лєвого» заробітку. Тому ініціатива повинна йти від звичайних громадян, громадських організацій.

Суть електронного уряду заключається в тому, що будь які гроші які надходять до державного бюджету будуть розподіляються автоматично у відсотковому співвідношенні. Ніхто не матиме ніякого доступу до «живих» грошей і не зможе ані копієчки покласти до кишені.

Запровадивши таку систему розподілу бюджетних коштів між галузями можна скоротити витрати на зарплати для міністрів, адже з їхніх плечей спаде «найтяжча» робота. При цьому ми в он-лайн режимі зможемо спостерігати яка сума надходить до бюджету,ким вона була сплачена, і як цей бюджет  розподіляється.

Для ефективної роботи такої системи необхідний лише надійних захист надходжень і видатків бюджетних електронних грошей.

Платіння податків самими людьми.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.